Από φαρμακείο σε ντουλάπι εισόδου

Υποσχεθήκαμε πως θα βάλουμε και τους άντρες να κάνουν δουλειές το σαββατοκύριακο. Να λοιπόν μια ωραία ιδέα πως να τακτοποιήσεις την είσοδο του σπιτιού σου από το andersonandgrant.com, μετατρέποντας ένα παλιό φαρμακείο σε ντουλάπι εισόδου για να κρεμάς τα κλειδιά σου και να αφήνεις γραπτά μηνύματα.
Επιτέλους λίγη τάξη!

Θα χρειαστείς:

  • Παλιό φαρμακείο
  • Γυαλόχαρτο
  • Πινέλο
  • Χαρτοταινία
  • Λευκή μπογιά
  • Μαύρη μαγνητική μπογιά μαυροπίνακα (μπορείς να φτιάξεις τη δική σου συνδυάζοντας την μαγνητική μπογιά με αυτή του μαυροπίνακα)
  • Διάφανο βερνίκι
  • Κρεμάστρα τοίχου

Αφού ξύσεις το ντουλάπι με το γυαλόχαρτο, το βάφεις ολόκληρο με την λευκή μπογιά.

Μόλις στεγνώσει καλά, δημιουργείς ένα πλαίσιο με την χαρτοταινία στην πόρτα του και βάφεις το εσωτερικό με την μαύρη μαγνητική μπογιά για να φτιάξεις τον πίνακα που θα γράφεις μηνύματα και θα κολλάς σημειώματα με μαγνητάκια.

ntoulapi

Αν θές το ντουλάπι σου να δείχνει vintage μπορείς να τρίψεις τις γωνίες, ελαφρά, πάλι με το γυαλόχαρτο και μετά να το περάσεις βερνίκι.

Βίδωσε στην άλλη μεριά την κρεμάστρα για να κρεμάς τα κλειδιά σου και…έτοιμο!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Κράτα το

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

2 σχόλια στο άρθρο “Από φαρμακείο σε ντουλάπι εισόδου”

  1. θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάψω ένα κομμάτι τοίχου παιδικού δωματίου με μαγνητική μπογιά, και αν πάνω στη εκεί μπορούν να τοποθετηθούν μαγνητάκια ( αυτά που κολλάνε στο ψυγείο ) και να στέκονται. Έχει πολλά μαγνητάκια ο γιός μου και δεν μπορώ να βρώ τρόπο να τα τοποθετήσω με ωραίο τρόπο στο δωμάτιό του. Ευχαριστώ πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *