Αστέρια από ξύλα κανέλας

cinammon_starΑυτό που μας μαγεύει κάθε χριστούγεννα, εκτός από την γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα στολίδια και τα λαμπάκια είναι και οι χαρακτηριστικές γιορτινές μυρωδιές. Το έλατο, τα μελομακάρονα, τα αναμένα κεριά… Σήμερα βρήκαμε στο blog rosinahuber.blogspot.gr αυτά τα υπέροχα αστέρια φτιαγμένα από ξύλα κανέλας! Προτείνουμε να τα δοκίμάσεις!

Τα αστεράκια κανέλας όχι μόνο θα στολίσουν το σπίτι σου ή το δέντρο σου, αλλά θα του δώσουν ακόμα μία γιορτινή ευωδιά και μια αίσθηση αρωματοθεραπείας και θαλπωρής. Και είναι τόσο ευκολο να τα φτιάξεις!

Θα χρειαστείς:

1. Κλαδάκια από έλατο
2. Καρπούς από κούμαρα ή γκί και αστεροειδή γλυκάνισο ή ότι άλλο έχεις στην διάθεση σου
3. Ξυλάκια κανέλας (5 για κάθε αστέρι)
4. Κόλλα ή πιστόλι σιλικόνης με ανταλλακτικά για πιο γρήγορο αποτέλεσμα
5. Σπάγκο ή κορδέλλα για να το κρεμάσεις

cinammon_star_main
Η διαδικασία απλή. Κολλάς μεταξύ τους, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, τα 5 ξύλα κανέλας για να σχηματίσεις το αστέρι. Φτιάχνεις ένα μικρό μπουκέτο με τα διακοσμητικά φυτά που έχεις συλλέξει και το κολλάς επάνω στο αστέρι σου. Περνάς τον σπάγκο ή την κορδέλλα από το ένα άκρο του αστεριού και είναι έτοιμο για να το κρεμάσεις.

Μην ξεχάσεις να περάσεις μια βόλτα και από το άρθρο του rosinahuber.blogspot.gr να δεις και περισσότερες φωτογραφίες!

Δεν μυρίζει τέλεια;

Καλή διασκέδαση και καλές γιορτές!

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *