6+1 ιδέες: Κουκουνάρια, κουκουνάρια, κουκουνάρια

pinecones_introΔεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό στολίδι των γιορτών από τα κουκουνάρια! Θα τα συναντήσεις σε κάθε στολισμένο σπίτι και σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε 6+1 ιδέες για το πως μπορείς να διακοσμήσεις τα κουκουνάρια σου: με ακρυλικά, με σπρέυ, βερνίκι, glitter, ψεύτικο χιόνι κτλ για να τα βάλεις στο δικό σου χώρο με τον δικό σου τρόπο. Για ρίξε μια ματιά!

Όσο για το τι θα τα κάνεις όλα αυτά τα κουκουνάρια… Με μια μικρή αναζήτηση στο internet θα βρεις πάρα πολλές ιδέες από το να τα βάλεις απλώς σε μια γυάλα ή ένα μπωλ, να φτιάξεις γιρλάντες, στεφάνια, να τα βάλεις στα πιάτα με τα ονόματα των καλεσμένων σου, να τα κρεμάσεις στο δέντρο, στα παράθυρα και στις πόρτες, ή απλώς να τα περάσεις με ένα βερνίκι και να τα ακουμπήσεις επάνω στο τραπέζι σου… Και εάν θέλεις μην τα μαζέψεις με τα χριστουγεννιάτικα, αλλά κράτα τα για όλο τον χειμώνα!

pinecones02
Με ψεύτικο χιόνι
pinecones04
Με ακρυλικά χρώματα (όμπρε)
pinecones03
Με χρυσόσκονη
pinecones05
Με χρώμα σε σπρέυ

pinecones06
Βουτώντας τα σε χρώμα

pinecones07
Με ακρυλικά χρώματα

Η φωτογραφία της εισαγωγής με το κουκουνάρι με τις μικροσκοπικές χαντρούλες είναι από το www.crateandbarrel.com

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!