Ονειροπλεξίματα – Κατάστημα με νήματα πλεξίματος

oneiropleximata_introΣτο κατάστημα «Ονειροπλεξίματα» στο Περιστέρι θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε νήματα πλεξίματος με βελόνες και βελονάκι, είδη ραπτικής, κεντήματα και γενικά οτιδήποτε χρειάζεσαι για τα εργόχειρά σου. Επιπλέον, μπορείς να παρακολουθήσεις σε σεμινάρια πλεκτικής ή απλώς να κάνεις τη βόλτα σου και να λύσεις τις απορίες σου. Μάθε περισσότερα για τα «Ονειροπλεξίματα«.

Διάβασε τι μας γράφει η ομάδα του καταστήματος «Ονειροπλεξίματα«:

«Τα εργόχειρα είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης και ιστορίας. Από την Πηνελόπη του Οδυσσέα έως τις νέες σύγχρονες γυναίκες στην Ελλάδα, η ενασχόληση με τα πλεκτά και τα κεντήματα αποτελεί μία αγαπημένη καθημερινή και κυρίως δημιουργική συνήθεια.

Το κατάστημά μας (Περικλέους 9 – Περιστέρι), το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το Φεβρουάριο του 2013, φέρνει μία σύγχρονη άποψη στο εργόχειρο. Όμορφα νήματα, μαγικά χρώματα, φρέσκιες ιδέες, προτάσεις μόδας, μοντέρνα αξεσουάρ και το μεράκι μας μπλέκονται όλα μαζί και δημιουργούν τα «Ονειροπλεξίματα».

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε νήματα για καλοκαιρινές και χειμερινές δημιουργίες, είδη ραπτικής, κεντήματα και όλα τα απαραίτητα σύνεργα που χρειάζεστε για άψογα εργόχειρα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προτάσεις για όμορφα χειροποίητα πλεκτά και κεντήματα, αλλά και δημιουργία όμορφων αξεσουάρ που συμπληρώνουν την καθημερινή σας εμφάνιση. Όλα αυτά μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας, με άριστα υλικά, αφού οι προμηθευτές μας είναι μεγάλες επώνυμες εταιρείες, γνωστές για την υψηλή τους ποιότητα.

Για να γινόμαστε κάθε μέρα και πιο επιδέξιες, διοργανώνουμε συχνά σεμινάρια πλεκτικής με βελόνες και βελονάκι, τα περισσότερα χωρίς κόστος συμμετοχής!
Με καφεδάκι, κουβεντούλα και πολλή διάθεση μαθαίνουμε καινούργιες τεχνικές, βελτιώνουμε τις γνώσεις μας, ανταλλάσουμε ιδέες και πρωτότυπα σχέδια και αξιοποιούμε το χρόνο μας δημιουργικά! 

Ελάτε να τα πούμε από κοντά! Να θαυμάσουμε τα εργόχειρά μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για όμορφα χειροτεχνήματα! Θα χαρούμε να μας εμπιστευθείτε να σας ξεναγήσουμε από κοντά στον όμορφο και πολύχρωμο κόσμο της δημιουργίας!

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση: Περικλέους 9 – Περιστέρι (Κηπούπολη) Τηλ: 215 – 5502262

ΟΝΕΙΡΟΠΛΕΞΙΜΑΤΑ
Περικλέους 9, Περιστέρι (Κηπούπολη)
τηλ. 215-5502262
www.oneiropleximata.gr
facebook group : Ονειροπλεξίματα
e-mail: oneiropleximata@yahoo.gr


Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Απάντηση