Με λίγη λινάτσα και δαντέλα

burlap_lace_introΕάν ετοιμάζεις τον γάμο σου ή απλώς είσαι ρομαντικός τύπος και σου αρέσει ο συνδυασμός δαντέλα με λιντάτσα, τότε οι φωτογραφίες από το etsy μαγαζάκι της Andra με τίτλο Little White Boutique θα σε ενθουσιάσουν! Προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά και να εμπνευστείς να φτιάξεις τις δικές σου δημιουργίες! Αγαπημένη μας ιδέα τα τραπεζομάντηλα από λινάτσα και δαντέλα!

 Εάν θέλεις, λοιπόν, να φτιάξεις κι εσύ ένα runner για το τραπέζι σου, ένα τραπεζομάντηλο, τις μπομπονιέρες σου αρκεί να βρεις το σχέδιο δαντέλα που ταιριάζει με τα γούστα σου και να αγοράσεις και λινάτσα με το μέτρο. Τώρα το πως θα τη συναρμολογήσεις είναι στο δικό σου χέρι. Μπορείς να το περάσεις από τη ραπτομηχανή ή να κάνεις τη δουλειά σου και με λίγη κόλλα για ύφασμα!

burlap_lace_main
Όπως και να έχει μπορείς να εμπνευστείς από το etsy shop και να κάνεις και τους δικούς σου συνδυασμούς ή ακόμη εάν αισθάνεσαι οτι δεν προλαβαίνεις μπορείς ακόμη και να αγοράσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα!

Άντε και καλές ετοιμασίες!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με λίγη λινάτσα και δαντέλα”

  1. kalispera sugxarhthria gia th selida kai gia tis kataskeues pou kathimerina mas parousiazetai…….
    tha h8ela na rwthsw epeidh menw menw marousi kai den exw xrono gia paireterw metakinhseis mono mexri monosthraki as poume mporeitai na mou peite pou mporw na vrw linatsa kai oxi an ginetai mesw internet euxaristw polu…
    kalh sunexeia se oti dhmiourgiko ki an kanete..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *