Διακόσμησε την ομπρέλα σου

polka_umbrellaΜπορεί να τα βγάλαμε τα καλοκαιρινά μας, αλλά πιο πολύ έχουμε χρησιμοποιήσει τις ομπρέλες μας παρά τα πέδιλά μας. Γι’ αυτό και σήμερα είπαμε να ανεβάσουμε ένα project που βρήκαμε στο henryhappened.com για να διακοσμήσουμε μόνοι μας τις βαρετές και μονόχρωμες ομπρέλες μας με πολύχρωμα πουά! Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Δες τις οδηγίες και φτιάξτη κι εσύ.

Τελικά εάν είσαι θετικός άνθρωπος ούτε αυτός ο καιρός μπορεί να σε πτοήσει. Βγάλε τις μονόχρωμες ομπρέλες σου από τη ντουλάπα σου και στόλισέ τες με πολύχρωμες βούλες και βγάλε τη γλώσσα στο φετινό καλοκαίρι που κάνει το δύσκολο και δεν λέει να έρθει ακόμη…

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να διακοσμήσεις την ομπρέλλα σου είναι:

– Ομπρέλλα
– Ακρυλικά χρώματα
– Σταμπαδόροι στρογγυλοί

polka_umbrella_main

Μη περιμένεις να σου δώσουμε οδηγίες… Άνοιξε την ομπρέλλα σου, βάλε σε ένα πιατάκι τα χρώματά σου (προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις περισσότερα από ένα) και βούτα τον σταμπαδόρο σου στο χρώμα και άρχισε να γεμίζεις την ομπρέλλα με βούλες. Άφησέ την να στεγνώσει καλά και στην επόμενη βροχή (που ευχόμαστε να είναι τον Σεπτέμβριο πάλι) βγάλε την βόλτα να την θαυμάσουν όλοι!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση