Wecome bag για γάμους εκτός έδρας

welcome_bag_introΕίναι η εποχή των γάμων και των βαφτίσεων και ιδιαίτερα αυτών που είναι εκτός έδρας διαμονής του ζευγαριού και των καλεσμένων τους. Η χώρα μας προσφέρεται για τέτοιες εκδηλώσεις σε παραλίες, νησιά, χωριά… Όσοι, λοιπόν, διοργανώνετε κάποιο τέτοιο event σίγουρα θα βρείτε χρήσιμες τις συμβουλές της ομάδας του MarthaStewartWeddings.com για να φτιάξετε τσάντες υποδοχής για τους καλεσμένους σας.

To άρθρο του MarthaStewartWeddings.com είναι φτιαγμένο πολύ προσεκτικά με φωτογραφίες σε βήματα, ώστε να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Επειδή και οι δύο γυναίκες πίσω από το Ftiaxto.gr επιλέξαμε μέρη εκτός Αθηνών για τους γάμους μας μπορούμε να προσθέσουμε και τις δικές μας συμβουλές από πρώτο χέρι για να φτιάξεις κι εσύ την τέλεια τσάντα υποδοχής για τους καλεσμένους σου!

Την τσάντα υποδοχής θα την βάλεις στα δωμάτια των ξενοδοχείων που θα φιλοξενήσουν τους καλεσμένους σου. Α! Και ξεχάσαμε να σου πούμε… Μια τσαντούλα ανά δωμάτιο είναι αρκετή, εκτός εάν μιλάμε για φίλους ή φίλες που θα μοιραστούν το δωμάτιο, οπότε καλό είναι να έχεις φροντίσει να πάρουν μια ο καθένας. Πριν ξεκινήσεις φρόντισε να ορίσεις το budget που έχεις διαθέσιμο για να δεις τι μπορείς να κάνεις καλύτερο με αυτά τα χρήματα. Δεν είναι ανάγκη να έχεις 15 πράγματα σε κάθε σακούλα. Και μόνο η σκέψη θα εκτιμηθεί.

Πρώτα πρέπει να επιλέξεις την τσάντα. Ναι, εάν δεν είναι πολλά τα άτομα μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου υφασμάτινες τσαντούλες ζωγραφίζοντας επάνω τους, βάζοντας σιδερότυπα ή μεταφέροντας εικόνες με το Powerprint. Το μέγεθος της τσάντας σου θα εξαρτηθεί από το τι θέλεις να βάλεις μέσα. Θα βρεις πολλές ιδέες και στο Ftiaxto.gr και φυσικά στο MarthaStewart.com.

Πρόσθεσε κάτι φαγώσιμο. Κοίτα να βάλεις κάτι που να μην προσφέρει το ξενοδοχείο στο minibar του, να μπορούν να το φάνε οι περισσότεροι και να μην χαλάει εύκολα εκτός ψυγείου κτλ. Προτείνουμε να προτιμήσεις τοπικά προϊόντα για να δώσεις και τοπικό χρώμα στον γάμο ή τη βάφτισή σου.

Βάλε κάποιο σουβενίρ. Εάν η περιοχή φημίζεται για κάποιο πράγμα μπορείς να το συμπεριλάβεις στην τσάντα σου.

Πρόσθεσε κάποιο καλλυντικό ή κάποιο αντικείμενο που θα τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα μετά από τοα ταξίδι τους.  Ή κάτι που μπορεί να κάνει διαφορά στη διαμονή τους. Π.χ. εάν ο γάμος είναι σε παραλία μπορείς να βάλεις δείγματα από αντιηλιακά ή να προσθέσεις μικρά αρωματικά σαπουνάκια.

Εάν έχουν και παιδιά οι φίλοι σου μπορείς να συμπεριλάβεις και κάποιο μικρό παιχνιδάκι.

Ωραία ιδέα είναι επίσης ένας χάρτης ή μικρός οδηγός της περιοχής. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από το ξενοδοχείο για αυτό.

Τέλος, όλα αυτά θα είναι ακόμη πιο όμορφα εάν φροντίσεις να ταιριάζουν με το θέμα και τα χρώματα του γάμου σου. Μπορείς να εκτυπώσεις ταμπέλες, κάρτες κτλ που θα προετοιμάσουν τους καλεσμένους σου για το τι θα προκύψει. Θα βρεις οδηγίες ή και έτοιμα να εκτυπώσεις διάφορα και στο τελευταίο slide του άρθρου στο MarthaStewartWeddings.com.

Ωραίες ιδέες επίσης είναι:

– Εάν έχεις σχεδιάσει να συμβούν διάφορα π.χ. για όλο το Σαββατοκύριακο, μπορείς να εκτυπώσεις το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων!
– Μπορείς επιπλέον να φτιάξεις μια λίστα με τα δικά σας αγαπημένα μέρη στην περιοχή ή αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσουν οι καλεσμένοι σου (του ζευγαριού ή της παρέας, των κουμπάρων κτλ)
– Μην παραλείψεις να συμπεριλάβεις και ένα δικό σου μήνυμα (κατά προτίμηση χειρόγραφο) για τους καλεσμένους σου…

Μην ξεχάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους και τις φίλες σου για να συναρμολογήσεις τις τσάντες. Είναι ακόμη μια ευκαιρία να βρεθείτε όλοι μαζί και να περάσετε πολύ όμορφα πριν από τον γάμο ή τη βάφτιση!

Άντε και καλά γλέντια!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *