Σεμινάρια ραπτικής από τη modistroula.gr

modistroulaΜοδίστρες υπάρχουν πολλές, modistroula.gr όμως είναι μόνο μια! Εάν ζεις στην Αθήνα και θέλεις να μάθεις να ράβεις μόνη σου τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου τότε η Δήμητρα Σταμπουλίδου (aka modistroula.gr) είναι ο άνθρωπός σου! Μάθε περισσότερα για την ίδια, αλλά και τα σεμινάρια ραπτικής που προσφέρει στον χώρο της και κλείσε θέση σήμερα κιόλας!

Η Δήμητρα Σταμπουλίδου είναι η modistroula.gr η οποία πέρα από το ότι μπορεί να σου ράψει ότι βάλεις στο μυαλό σου, έχει ξεκινήσει μια σειρά σεμινάριων με στόχο να μοιραστεί τις γνώσεις που έχει αποκομίσει τα 20 χρόνια που ράβει επαγγελματικά. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, (Κολοκοτρώνη 44), σε ένα εργαστήριο γεμάτο φορέματα, πατρόν, υφάσματα και καλή διάθεση. Τα τμήματα είναι αυστηρώς 5μελή – για να προλαβαίνει να παρακολουθεί όλα τα χέρια, όπως μας είπε. Εάν δεις κάτι παρακάτω που σε ενδιαφέρει, ή εάν θέλεις απλώς να μάθεις περισσότερα μπορείς να κλείσεις την θέση σου τώρα τηλεφωνόντας στο 210 3244079 ή στο 6936630613.

Ποιές είναι οι επιλογές σου:

1. Σεμινάριο για τσάντες και τσαντάκια

Διάρκεια: 3 ώρες
Κόστος: 30 ευρώ

Σάββατο 11 Μαίου 2013 ή Κυριακή 12 Μαίου 2013, 10.30 – 13.30 (δηλώνεις συμμετοχή για ένα από τα δύο)

Στο σεμινάριο αυτό θα υπαρχουν 5 σχεδια διαθέσιμα σχέδια τσάντας για να διαλέξεις ποιό θέλεις να φτιάξεις. Θα χρειαστεί να φέρεις το δικό σου ύφασμα και θερμοκολλητικά, εκτός από ένα συγκεκριμένο κολλητικό που δεν είναι συνηθισμένο. Εναλλακτικά, μπορείς με επιπλέον 20 ευρώ να αγοράσεις και τα υλικά και να μην ψάχνεις.

2. Express σεμινάριο φούστας

Διάρκεια: 6 ώρες (2ωρα επί 3 μερες)
Κόστος: 60 ευρώ

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 6.00 – 8.00 μμ

Τι θα μάθεις στο express σεμινάριο; Να ράβεις κουμπιά, κόπιτσες, σούστες, να κάνεις ποδόγυρο (στο χέρι), να παίρνεις μέτρα και να σχεδιάζεις το προσωπικό σου πατρόν για pencil φούστα. Φεύγοντας από το μάθημα παίρνεις το πατρόν σου σε χαρτοϋφασμα, το ράβεις στο σπίτι σου με ύφασμα της επιλογής σου και επιστρέφεις όποιο Σάββατο θέλεις για να δείξεις την φούστα σου και να λύσεις απορίες που μπορεί να σου δημιουργήθηκαν εντωμεταξύ.

3. Express σεμινάριο φορέματος

Διάρκεια: 5 ώρες (2.5ωρα επί 2 μερες)
Κόστος: 50 ευρώ

Τριτη – Πεμπτη 6.00 – 8.30

Αφού ολοκληρώσεις το πρώτο σεμινάριο φούστας μπορείς να συνεχίσεις με το επόμενο express σεμινάριο για κατασκευή φορέματος.

4. Σεμινάρια για πατρόν

Τα σεμινάρια για πατρόν και μόνο πατρόν που αφορούν και επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, διοργανωνόνται ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα. Εκεί υπάρχουν τμήματα των 3 ατόμων το πολύ ή ιδιαίτερα. Για την τιμή και τις περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την modistroula.gr!

5. Iδιαίτερα μαθηματα

Και επειδή όλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες μπορείς πάντα να κανονίσεις να κάνεις ιδιαίτερο μάθημα. Και για να μην σου φανεί μεγάλο το κόστος μπορείς να φέρεις και μια φίλη, αδερφή, κουμπάρα, ξαδέρφη και να το μοιραστείς μαζί της… Δυστυχώς αυτή την εποχή η modistroula.gr δεν έχει διαθέσιμα τα πρωινά της τις καθημερινές, αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα!

Επιπλέον, μην ξεχνάς οτι κάθε δεύτερο Σάββατο λειτουργεί happy hour, όπου μπορείς να λύσεις τις απορίες σου δωρεάν.

Και αν δεν έχεις κάτσει ποτέ σε ραπτομηχανή, υπάρχει λύση. Δηλώνεις συμμετοχή στο σεμινάριο και πηγαίνεις μια ώρα πιο μπροστά Δευτέρα και Τετάρτη για να μάθεις και να κάνεις εξάσκηση. Επιπλέον επιβάρυνση 20 ευρώ.

Και επειδή η Δήμητρα είναι ανοιχτή σε ιδέες μπορείς πάντα να της πεις τι ψάχνεις και να δημιουργήσει το αντίστοιχο σεμινάριο.

Α! και μην ξεχάσεις να της πεις ότι σε στείλαμε εμείς από το Ftiaxto.gr! Καλά ραψίματα!

Δήμητρα Σταμπουλίδου
modistroula.gr
facebook page
2103244079 – 6936630613

Σεμινάριο για τσάντα και τσαντάκι
Σάββατο 11 ή Κυριακή 12 Μαίου ώρα 10.30 – 13.30μ.μ.
Κόστος 30 ευρώ

Express σεμινάριο pencil φούστα
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ώρα 6.00μ.μ -8.00μ.μ.
Κόστος 60 ευρώ
(+20 ευρώ αν θέλεις να κάνεις και πρακτική σε ραπτομηχανή)

Express σεμινάριο φορέματος
Τρίτη – Πέμπτη ώρα 6.00μ.μ. – 8.30μ.μ.
Κόστος 50 ευρώ

Happy Hour
Κάθε δεύτερο Σάββατο ώρα 1.00μ.μ. – 4.00μ.μ.
Δωρεάν εφόσον έχεις παρακολουθήσει ήδη κάποιο σεμινάριο

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Απάντηση