Διακοσμητικό τοίχου από noodles

fabricyarn_introΌχι δεν μιλάμε για τα φαγώσιμα noodles, αλλά για τα νήματα από ρετάλια υφασμάτων που θα βρεις και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ftiaxto.gr! Και εκτός από τα διάφορα projects που έχουμε κατά καιρούς βρει και σου έχουμε προτείνει για να φτιάξεις με αυτά σήμερα ανακαλύψαμε και αυτή την ιδέα για καλοκαιρινό διακοσμητικό τοίχου από το www.lebenslustiger.com.

Για το διακοσμητικό τοίχου θα χρειαστείς:

– Noodles σε χρώματα της επιλογής σου (μπορείς επίσης να φτιάξεις μόνος σου νήμα από t-shirts και να κάνεις το ίδιο)
– Ξύλο θαλάσσης
– Διάφορες χάντρες και διακοσμητικά
– Σύρμα

Στο άρθρο του www.lebenslustiger.com θα δεις οτι έχεις δύο επιλογές.

fabricyarn_main

1. Μπορείς απλώς να δέσεις κομμάτια από το νήμα αυτό επάνω στο ξύλο σου και να τα αφήσεις να κρέμονται σε όποιο μήκος θέλεις. Συμπληρωματικά μπορείς να κρεμάσεις και χάντρες και ό,τι άλλο εσύ θέλεις. Προτείνουμε να μην περιοριστείς σε ένα χρώμα νήμα, αλλά να συνδυάσεις δύο ή περισσότερα, ανάλογα με τον χώρο για τον οποίο προορίζεται το διακοσμητικό σου.

2. Η δεύτερη και λίγο πιο χρονοβόρα επιλογή που έχεις είναι να πλέξεις ένα κομμάτι διαστάσεων που να ταιριάζει τόσο στο ξύλο όσο και στον χώρο σου. Μπορείς να διαλέξεις εσύ το σχέδιο της πλέξης σου, αλλά μπορείς να ακολουθήσεις και την ιδέα της φωτογραφίας και να πλέξεις έναν ρόμβο με διαφορετικό χρώμα.

Το πως θα κρεμάσεις το ξύλο σου έχει να κάνει με τον τοίχο σου. Μπορείς να βάλεις σύρμα ή πετονιά για να δέσεις το ξύλο και να το κρεμάσεις από καρφί.

Ελπίζουμε να σου δώσαμε αρκετή έμπνευση για να δώσεις μια πολύ καλοκαιρινή διάθεση στο σπίτι σου!

Καλή επιτυχία

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *