Διακόσμησε τις κρεμάστρες σου

kremastres_plasticΈχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με τις κρεμάστρες. Μπορεί να σου φαίνεται χαζό, αλλά τελικά πάντα έχει πλάκα να ανοίγεις τη ντουλάπα σου και να βλέπεις όμορφες κρεμάστρες που έχεις διακοσμήσει με τα χεράκια σου. Αυτή τη φορά σου προτείνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που βρήκαμε στο blog Well its Ok για να στολίσεις τις κρεμάστρες σου με πλαστικό νήμα σε διάφορα χρώματα. Για δες παρακάτω…

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να διακοσμήσεις τις κρεμάστρες σου είναι:

– Κρεμάστρες (μπορεί να είναι ξύλινες, ή πλαστικές)
– Πλαστικοποιημένο νήμα σε διάφορα χρώματα (θα το βρεις σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας, σε βιβλιοπωλεία και σε καταστήματα με υλικά κοσμήματος)
– Ψαλίδι
– Μονωτική ταινία

Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να οπλιστείς με υπομονή και φαντασία και να αρχίσεις να τυλίγεις τα νήματα γύρω από τις κρεμάστρες σου. Προτείνουμε πριν να ξεκινήσεις να μπεις στο άρθρο του blog Well its Ok και να δεις τις φωτογραφίες με την βήμα βήμα διαδικασία για να καταλάβεις πως μπορείς να κάνεις το βασικό σχέδιο. Μετά ρίξε και μια ματιά στην τελευταία φωτογραφία που είναι όλα τα σχέδια μαζεμένα για να πάρεις ιδέες.

Το μόνο tricky κομμάτι στην όλη διαδικασία είναι να στερεώσεις καλά τα νήματά σου στο ξεκίνημα και στο τελείωμα της κάθε κρεμάστρας, αλλά μην ανησυχείς καθόλου. Οι φωτογραφίες και οι οδηγίες θα σε βοηθήσουν πολύ και σε αυτό!

Καλή επιτυχία!

Α! Και μην ξεχάσεις να φτιάξεις μερικές και για τους φίλους σου; Δεν είναι άλλη μια ωραία ιδέα για δώρο;

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *