Ετικέτα: βάζο

Δημιουργικά σεμινάρια Bosch Dremel στη Χειροτέχνικα 2019

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως στον χώρο των πολυεργαλείων, η Bosch και η Dremel, ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους στα πλαίσια της Χειροτέχνικα και σε συνεργασία με το ftiaxto.gr, σου φέρνουν το γεμάτο εκπλήξεις Bosch & Dremel Craft Room!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 17 Οκτωβρίου 2019

Έρθει δεν έρθει η άνοιξη, δεν χρειάζεται να στερείσαι τα λουλούδια από την διάκοσμησή σου αφού μπορείς να τα φτιάξεις από χαρτί. Νούφαρα, υάκινθοι, γαρύφαλλα, χρυσάνθεμα, μανόλιες, καμπανούλες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου με βήμα βήμα οδηγίες για την κατασκευή τους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 13 Μαΐου 2019

Δες πώς θα φτιάξεις ένα όμορφο βάζο με ξύλο και δοκιμαστικούς σωλήνες. Ιδανικό project αν είσαι αρχάριος στο DIY.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 8 Μαΐου 2019

Η θερμοκρασία (επιτέλους) ανεβαίνει και η άνοιξη φαίνεται να ήρθε για να μείνει. Πρέπει λοιπόν να την υποδεχτούμε αναλόγως, και τι καλύτερο από ένα (πάντα χειροποίητο) γλαστράκι;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 3 Μαΐου 2019
Μακραμέ για αρχάριους

Αυτό το κρεμαστό βαζάκι είναι ιδανικό αν θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο μακραμέ. Φτιάχνεται κυρίως με πλακέ κόμπους ενώ το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό ώστε να θέλεις να φτιάξεις και άλλα! Παρακάτω θα βρεις οδηγίες μακραμέ για αρχάριους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 10 Αυγούστου 2017
Διακοσμητικό βάζο με κορδόνια και ρικ ρακ

Μας έπιασε το καλοκαίρι και είπαμε να προσθέσουμε μια ναυτική νότα στο σπίτι μας. Δες πως μεταμορφώσαμε ένα απλό βάζο με κορδόνια και άσπρο-μπλε ζικ ζακ (θα το βρεις και ως ρικ ρακ / rick rack).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2 Ιουνίου 2017