Θήκη για πινέλα

Αυτή η ιδέα είναι εξαιρετική! Όχι μόνο γιατί θέλει ελάχιστα υλικά και χρόνο αλλά και γιατί λύνει ένα σημαντικό θέμα τακτοποίησης και μεταφοράς! Η Irina χρησιμοποιεί αυτή την πανεύκολη θήκη από σουπλά για τα πινέλα του μακιγιάζ της αλλά εγώ ήδη βλέπω εκεί βελόνες, βελονάκια και μολύβια!

brush-holder-howto

Θα χρειαστείς:

  • ένα σουπλά από καλάμια
  • λάστιχο

Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις, ξεκινάς στερεώνοντας το λάστιχο στα δύο πρώτα καλαμάκια, μπορείς να κάνεις μια δυο βελονιές με το χέρι για να το σιγουρέψεις. Στη συνέχεια περνάς το λάστιχο μέσα και έξω από τα καλάμια ώστε να σχηματίσεις τις θηκούλες για τα πινέλα σου. Τέλος στερεώνεις με μερικές ακόμη βελονιές στο τέλος. Η θήκη σου είναι έτοιμη. Εννοείται, μπορείς να την χρη

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Θήκη για πινέλα”

  1. επειδη θελω να φτιαξω το σουπλα μονη μου μηπως ξερετε πως μπορο να τα δεσω;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *