Τσαντάκι από πολύχρωμα φερμουάρ

rainbow-zip-pouchΈνα τσαντάκι μόνο από φερμούαρ; Μου αρέσει η ιδέα αλλά ακούγεται περίπλοκο! Δεν είναι όμως. Η Jamie το δοκίμασε και μας δείχνει βήμα βήμα πως θα ράψουμε και εμείς ένα τσαντάκι από πολύχρωμα φερμουάρ, για την ακρίβεια, όσο πιο πολύ χρώμα τόσο το καλύτερο!

Θα χρειαστείς:

  • πολλά φερμουάρ σε διάφορα χρώματα
  • ραπτομηχανή

Άνοιξε τα φερμουάρ και άρχισε να τα ενώνεις με ραφές. Τοποθέτησε 2 φερμουάρ καλή με καλή, άνοιξέ τα και ράψε την μια πλευρά. Καθώς ράβεις και κάπου στην μέση των φερμούαρ, κλείστα και τα 2 και ράψε μέχρι τέρμα. Συνέχισε να τα ράβεις έτσι μέχρι να τα ενώσεις όλα. Αν θέλεις μπορείς να τα πατήσεις ελαφρά με σίδερο.

Ράψε τώρα το πρώτο με το τελευταίο φερμουάρ για να δημιουργήσεις ένα σωλήνα. Αποφάσισε πιο φερμούαρ θα είναι πάνω και με πρόχειρες ραφές κλείσε τον σωλήνα – αυτό το κάνεις γιατί θα γλιστράνε τα φερμουάρ στην ραπτομηχανή και θα σου κουνηθούν οι άκρες. Στην συνέχεια, αν θέλεις προσθέτεις ένα χερούλι και ράβεις από την ανάποδη όλο τον σωλήνα. Θυμήσου να αφήσεις τουλάχιστον ένα φερμουάρ ανοιχτό για να μπορέσεις να γυρίσεις στην καλή πλευρά. Με γεια!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

3 σχόλια στο άρθρο “Τσαντάκι από πολύχρωμα φερμουάρ”

  1. [quote name=”jamie”]I am flattered that you featured my article, but please remove all but one photo, as you are violating my copyright policy.
    Thank you,
    Jamie[/quote]
    Apologies, we do search for copyright notes but couldn’t find one in your page. The extras photos have been removed, thank you for the great tutorial 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *