SmallThings.gr – Ένα site με άρωμα σπιτιού

small_things_introΧαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε όμορφα πράγματα και ακόμη περισσότερο όταν αυτά είναι και ελληνικά. Το SmallThings.gr είναι ένα καινούργιο κουκλίστικο site για τα μικρά πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους στη ζωή μας. Σε αυτό θα βρεις υπέροχες ιδέες για να φτιάξεις το σπίτι σου, όπως εσύ το έχεις ονειρευτεί. Κάνε μια βόλτα στις σελίδες του και σου υποσχόμαστε οτι δεν θα θέλεις να φύγεις!

Τι μας λέει η ομάδα του SmallThings.gr:

“Το Small Things δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012, με σκοπό να εμπνεύσει και να προτείνει ιδέες  για όλους τους χώρους του σπιτιού, τους χώρους που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας, τους χώρους στους οποίους πρέπει να νιώθουμε όμορφα και άνετα.

Το Small Things μας λέει «μικρά μυστικά» για να το πετύχουμε αυτό.

Mοιραζόμαστε μαζί σας προτάσεις που αφορούν την οργάνωση των χώρων <plan>, τη διακόσμησή τους <decorate>, καθώς και δημιουργικές ιδέες που μπορεί ο καθένας μας να κάνει στο σπίτι του <enjoy>

Το Small Things είναι νοοτροπία, είναι τρόπος ζωής, σκέψης και έκφρασης. Η ευτυχία λένε οι ειδικοί, κρύβεται στις μικρές στιγμές, στα μικρά και στα καθημερινά πράγματα. Αρκούν αυτά τα «μικρά πράγματα» στη ζωή μας, για να μας κάνουν πιο θετικούς και πιο χαρούμενους.”

Small_things_main

Το SmallThings.gr είναι ένα όμορφο, χαρούμενο και “καθαρό” site με πλούσιο περιεχόμενο και υπέροχες φωτογραφίες. Όλα τα άρθρα είναι οργανωμένα με βάση τους χώρους του σπιτιού και βάση του άξονα οργάνωση – διακόσμηση – διασκέδαση!

Με χαρά ανακαλύψαμε οτι η ομάδα του SmallThings.gr έχει και μια αδυναμία στο χειροποίητο, οπότε πολλά από τα άρθρα του προτείνουν εύκολες ιδέες για να φτιάξεις πράγματα για τον χώρο σου και με τα χεράκια σου.

Αγαπημένη μας σελίδα αυτή που είναι αφιερωμένη στο παιδί και στους τρόπους που μπορείς να οργανώσεις το παιδικό δωμάτιο, αλλά και να διαμορφώσεις τον δικό τους χώρο μέσα στο σπίτι σου.

Τι περιμένεις; Κάνε τη βόλτα σου και κάνε το σπίτι σου το πιο όμορφο του κόσμου!

Και εάν σου αρέσει το SmallThings.gr όσο και σε εμάς μην ξεχάσεις να τους το δείξεις κάνοντας like στη σελίδα τους στο Facebook.com/smallthings.gr

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *