Πώς να ζωγραφίσεις σε πιάτα και ποτήρια

paint_plates_introΕάν θέλεις να δώσεις μια ανοιξιάτικη νότα στα πιάτα και τα ποτήρια σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να τα ζωγραφίσεις με τα κατάλληλα χρώματα. Εμείς βρήκαμε στο κανάλι του Mark Montano στο YouTube ένα video με βήμα βήμα οδηγίες για να ζωγραφίσεις λουλούδια επάνω στο σερβίτσιο σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Παρακολούθησε το video για να μάθεις περισσότερα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Γυάλινα πιάτα και ποτήρια
– Πινέλο
– Χρώματα κατάλληλα για ζωγραφική σε γυαλί
– Μαρκαδόρο κατάλληλο για ζωγραφική σε γυαλί
– Δοχείο για νερό

Σημείωση: Εάν τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις λένε οτι δεν είναι κατάλληλα για να φας επάνω σε αυτά, τότε μπορείς να κάνεις τη ζωγραφική σου από την πίσω πλευρά του πιάτου.

Και μια συμβουλή… αντί να περιμένεις 21 ημέρες να στεγνώσουν καλά τα χρώματα μπορείς να κάνεις αυτό που προτείνει ο Mark Montano… να τα βάλεις για 30 λεπτά στον φούρνο στους 160 βαθμούς (2 φορές).

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *