Μαξιλάρια από ύφασμα για εκτυπωτή

Το συγκεκριμένο Craft of the Day της Martha Stewart έχει να κάνει με το αγαπημένο μας εκτυπώσιμο ύφασμα. Αν θυμάσαι παλιότερα, είχαμε προσπαθήσει να τυπώσουμε σε κανονικό ύφασμα στον οικιακό μας εκτυπωτή με μάλλον όχι ιδιαίτερη επιτυχία!

Η συσκευασία έχει 5 φύλλα βαμβακερού υφάσματος μεγέθους Α4 τα οποία μπορούν να τυπωθούν σε οποιονδήποτε οικιακό inkjet εκτυπωτή. Αφού έχεις διαλέξει την φωτογραφία ή το σχέδιο που είναι να τυπώσεις, κάνε μια δοκιμαστική εκτύπωση σε κανονικό χαρτί. Αν μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις, διάλεξε την καλύτερη ποιότητα και τοποθέτησε το ύφασμα ώστε να τυπωθεί η υφασμάτινη και όχι η χάρτινη πλευρά του.

Μετά την εκτύπωση, άσε το ύφασμα να στεγνώσει για τουλάχιστον 2 λεπτά και μετά αφαίρεσε προσεκτικά την χάρτινη υποστήριξη. Πριν ξεκινήσεις να το ράψεις καλό είναι να αφαιρέσεις ότι υπολείματα μελανιού μπορεί να έχουν μείνει. Αυτό το κάνεις, ξεπλένοντας το ύφασμα με κρύο νερό.

Μην το πολυτσαλακώσεις, απλώς βρέξτο καλά ώστε να φύγει τώρα το επιπλέον μελάνι και όχι μετά το ράψιμο (όπου μπορεί να σου χαλάσει τα άλλα υφάσματα). Άφησέ το να στεγνώσει σε μια επίπεδη επιφάνεια και το ύφασμα είναι έτοιμο για ράψιμο.

Δες εδώ τις οδηγίες για να ράψεις μαξιλάρια για τον καναπέ σου με εκτυπώσεις της επιλογής σου. Αυτή είναι μόνο μια ιδέα. Εσύ τι λες να φτιάξεις;

Υλικά και εργαλεία Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *