Με λίγη μπογιά μαυροπίνακα

coloured_chalkΕίναι παντού! Ο λόγος για τη μπογιά μαυροπίνακα! Με αυτή μπορείς να μεταμορφώσεις, διακοσμήσεις και δώσεις άλλη διάθεση σε οτιδήποτε σου κατέβει στο μυαλό. Άσε που μικροί και μεγάλοι αγαπούν τις επιφάνειες που μπορούν να ζωγραφίσουν με κιμωλία. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα 6 ιδέες για να βάλεις ξανά τον μαυροπίνακα στη ζωή σου!

Και πριν σε αφήσουμε να περιπλανηθείς στα προτεινόμενα sites να σου θυμήσουμε οτι πριν γράψεις επάνω στην επιφάνεια μαυροπίνακα που θα φτιάξεις καλό είναι να την «τρίψεις» με κιμωλία, γιατί αλλιώς ό,τι γράψεις θα μείνει εκεί για πάντα.

chalkboard01
Σε γλάστρες
chalkboard02
Σε πέτρες
chalkboard03
Σε εξώφυλλο τετραδίου
chalkboard04
Σε ξύλο
chalkboard05
Σε ύφασμα

chalkboard06
Σε παλιό δίσκο

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με λίγη μπογιά μαυροπίνακα”

  1. Τι εννοείς να τρίψουμε την επιφανεια με κιμωλια;;;
    Να παρω μια κιμωλία και να κανω ολη την βαμμενη επιφάνεια άσπρη ή ροζ ή οτι αλλο και μετα να τηνκαθαρισω και μετα θα μπορω να γράψω κανονικα;;;