Ετικέτα: δέρμα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και εμείς εδώ στο ftiaxtoρουμ ετοιμάσαμε μια σειρά ταχύρυθμα σεμινάρια για να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Δες το πρόγραμμα και έλα να περάσουμε δημιουργικά τα Σαββατοκύριακα πριν τον χαμό των γιορτών!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 28 Νοεμβρίου 2023

Η Staedtler παρουσιάζει το καινούργιο Fimo Leather Effect

Δεν νομίζω να υπάρχει crafter εκεί έξω που να μην έχει πιάσει στα χέρια του πολυμερικό πηλό Fimo, σωστά; Ε, λοιπόν, κάτι καινούργιο κυκλοφορεί και μας έχει ήδη ενθουσιάσει: το Fimo Leather Effect! Όπως μαρτυράει το όνομα, αυτός ο πολυμερικός πηλός δίνει στις δημιουργίες σου εφέ δέρματος που δύσκολα ξεχωρίζει από το πραγματικό!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 3 Ιουνίου 2019

Η θερμοκρασία (επιτέλους) ανεβαίνει και η άνοιξη φαίνεται να ήρθε για να μείνει. Πρέπει λοιπόν να την υποδεχτούμε αναλόγως, και τι καλύτερο από ένα (πάντα χειροποίητο) γλαστράκι;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 3 Μαΐου 2019

To Silhouette Cameo 3 είναι ηλεκτρονικό μηχάνημα κοπής, με το οποίο μπορεις να κόψεις τα δικά σου σχέδια σε υλικά όπως χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα, βινύλιο, transfer paper, λεπτή τσόχα και πολλά ακόμη υλικά. To μηχάνημα διατίθεται από την Papercraft (Επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδας).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 23 Απριλίου 2019

Μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει να κάνουμε μεταφορά εικόνας σε τσάντα και σε κουτί παπουτσιών, σε δερματίνη άραγε πως βγαίνει;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 12 Απριλίου 2016

Τους Younique μπορεί να τους γνωρίζεις ήδη από τις χειροποίητες τσάντες τους, τώρα όμως είναι καιρός να μας ξανασυστηθούν! Αφορμή το Younique Supplies, το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα με υλικά για τσάντες και όχι μόνο, που μόλις άνοιξαν! Ας τους γνωρίσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 1 Φεβρουαρίου 2016