Δερμάτινο βραχιόλι με κόμπο

knotted-leatherΚοίτα να δεις τι μπορείς να φτιάξεις με ένα κομμάτι δερματίνης! Η Alicia είδε ένα παρόμοιο βραχιόλι σε περιοδικό μόδας και άμεσα βρήκε τρόπο να το φτιάξει μόνη της. Δες και εσύ τις πολύ καλές οδηγίες της για να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό δερμάτινο βραχιόλι με κόμπο σε 10 λεπτά.

knotted-leather-howto

Θα χρειαστείς:

Δίπλωσε την δερματίνη κατά μήκος ώστε οι 2 μεγάλες πλευρές να συναντηθούν στο κέντρο. Κάνε ένα κόμπο και τακτοποίησέ τον όπως σου αρέσει. Το κομμάτι όπου ενώνονται οι 2 πλευρές της δερματίνης θα πρέπει να είναι στο εσωτερικό του βραχιολιού. Σε αυτό το σημείο καλό είναι δοκιμάσεις το βραχιόλι στο χέρι σου μήπως χρειαστεί να το κοντύνεις. Οι 2 πλευρές θα πρέπει να αλληλοκαλύπτονται για να κουμπώνει το βραχιόλι.

Άπλωσε λίγη κόλλα στην άκρη, στο εσωτερικό της δερματίνης και τοποθέτησε έναν από τους μαγνήτες. Κάνε το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Άστο να στεγνώσει καλά και το βραχιόλι σου είναι έτοιμο. Με γεια!

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.