Craft Wars: Η σελίδα της εκπομπής

craftwars_introΘυμάσαι στις αρχές του καλοκαιριού που είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με τη νέα εκπομπή ριάλιτι σχετικά με τις χειροτεχνίες με τίτλο Craft Wars που ξεκίναγε; Σήμερα περάσαμε τυχαία μια βόλτα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής και εντυπωσιαστήκαμε με αυτά που βρήκαμε και στην προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Θα βρεις πολλές ιδέες για διάφορες κατασκευές! Για ρίξε μια ματιά!

Ο πρώτος κύκλος με τα επεισόδια του Craft Wars από το κανάλι TLC ολοκληρώθηκε και είναι άγνωστο εάν θα συνεχιστεί. Ένας από τους λόγους που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι καινούργιο είναι οτι η Tori Spelling που είναι παραγωγός, αλλά και παρουσιάστρια της εκπομπής πρόσφατα γέννησε το 4ο παιδάκι της, οπότε μάλλον αναμένεται η επιστροφή της.

Το άρθρο που είχαμε γράψει όταν η εκπομπή δεν είχε ακόμη ξεκινήσει είχε τον τίτλο Craft Wars – Το νέο αμερικάνικο reality με θέμα τις χειροτεχνίες.

Αυτά που έχουμε να προσθέσουμε στο προηγούμενό μας άρθρο, λοιπόν, είναι οτι:

1. Δυστυχώς τις εκπομπές δεν μπορείς να τις δεις κάπου. Ίσως με αρκετό ψάξιμο στο YouTube να βρεις κάποια αποσπάσματα, αλλά σίγουρα όχι ολόκληρα επεισόδια. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει πάντα τελευταία, μιας και ελληνική συνδρομητική τηλεόραση έχει το κανάλι TLC και περιμένουμε μήπως αρχίσει να προβάλλει τον πρώτο κύκλο.

2. Παρόλο που η εκπομπή αυτή τη στιγμή δεν προβάλλεται κάπου, το site της συνεχίζει να είναι ενεργό και έχει μπόλικο υλικό για τους φίλους της χειροτεχνίας.

Στην επίσημη σελίδα, λοιπόν, του Craft Wars θα βρεις διάφορα video με ιδέες για χειροτεχνίες και συμβουλές τόσο από την Tori, όσο και από τα μέλη της κριτικής επιτροπής της εκπομπής. Επιπλέον, θα βρεις videos με αποσπάσματα από την εκπομπή, κυρίως παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες των οποίων εάν ψάξεις λίγο τα στοιχεία online μπορείς να οδηγηθείς σε πολύ ενδιαφέροντα blogs! Και επειδή αυτά δεν είναι αρκετά θα βρεις και συνδέσμους προς το κανάλι Family (οικογένεια) του TLC όπου υπάρχουν πολλές ιδέες για χειροτεχνίες, ειδικά για παιδιά, καταχωρημένες ακόμη και ανάλογα με το υλικό!

Τι περιμένεις, λοιπόν; Καλή έμπνευση!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *