Κρεμάστρα από κουτάλια

Πρέπει να έχεις παρατηρήσει οτι είναι πολύ της μόδας τελευταία οι εναλλακτικές ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού. Και στην καρδιά αυτού του trend είναι παντός είδους κουταλοπήρουνα. Τα έχουμε δει να μεταμορφώνονται σε φωτιστικά, ρολόγια, διακοσμητικά τοίχου κτλ. Εμείς βρήκαμε αυτό το άρθρο στο Ohoh blog για το πως μπορείς να κάνεις το σερβίτσιο σου κρεμάστρα τοίχου για παλτά! Για δες!

Οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε οτι στο άρθρο του Ohoh Blog δεν θα βρεις τις γνωστές βήμα βήμα οδηγίες. Αλλά με λίγη καλή θέληση και φαντασία μπορείς να φτιάξεις κι εσύ τη δικιά σου εκδοχή κρεμάστρας για τον τοίχο σου.

Αρκεί να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία, και όταν λέμε εργαλεία εννοούμε το τρυπάνι με το οποίο θα κάνεις τις τρύπες στο κουτάλι ή πηρούνι που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

spoon_hanger

Εάν έχεις στα χέρια σου και πιο vintage μαχαιροπήρουνα μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτά! Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις πολλά στη σειρά. Μπορείς π.χ. να βάλεις μόνο ένα ή δύο σε κάποιο σημείο του υπνοδωματίου σου, ή του χωλ για να κρεμάς πιο ελαφριά πράγματα ή να το βάλεις ακόμη και στο μπάνιο των ξένων.

Τιπ: Η Ama που υπογράφει το άρθρο προτείνει να κάνουμε 2 τρύπες στο κάθε κουτάλι για να μην σου γυρίσει περίεργα στην άκρη…

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κρεμάστρα από κουτάλια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *