Εύκολη οργάνωση στον τοίχο

Μπορεί ο πρώτος μήνας της χρονιάς να φτάνει στο τέλος του αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να αποφασίσεις να οργανώσεις καλύτερα τον χώρο σου. Πόσο μάλλον όταν μπορείς να τον ομορφύνεις ταυτόχρονα, φτιάχνοντας ένα επιτοίχιο organizer με τσέπες, είναι πολύ εύκολο και απαιτεί ελάχιστο ράψιμο, δες παρακάτω πως…

Θα χρειαστείς:

  • 1 μεγάλο κομμάτι χοντρό ύφασμα, 90×60 εκ.
  • διάφορα κομμάτια χρωματιστή τσόχα για τις τσέπες
  • βελόνα και χοντρή κλωστή
  • τρουκ κρίκος (λέγονται και μπουντούζια)

Για αρχή, τακτοποίησε τις άκρες του χοντρού υφάσματος φτιάχνοντας στρίφωμα. Μπορείς να το ράψεις στην ραπτομηχανή ή να το κολλήσεις με κόλλα για ύφασμα. Τοποθέτησε τα μπουντούζια στην κορυφή του υφάσματος για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα του περιθωρίου που έχεις.

Τώρα μπορείς να παίξεις με τις τσέπες, κόψε την τσόχα σε διάφορα σχήματα και τοποθέτησε τα όπως σου αρέσουν. Μόλις βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό μπορείς να ράψεις τις 3 πλευρές της κάθε τσέπης είτε με το χέρι – με χωντρή κλωστή – είτε στην ραπτομηχανή.

Έτοιμο! Με γεια!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *