Τρισδιάστατο 2013

3d-2013Σε περίπτωση που ξεχνάς ποιά χρονιά θα μας έρθει (!) ή απλώς είσαι γραφιστικός τύπος, σου βρήκαμε την τέλεια διακόσμηση για το γιορτινό σπίτι σου, χάρτινα τρισδιάστατα νούμερα για το 2013. Κατέβασε τα πρότυπα και ακολούθησε τις οδηγίες της Lisa για να αποκτήσεις την δικιά σου μοντέρνα – και μίνιμαλ – διακόσμηση.

3d-2013-howto

Θα χρειαστείς:

  • χρωματιστά χαρτιά
  • ψαλίδι και κόλλα
  • τα πρότυπα 2, 0, 1, 3

Τύπωσε τα πρότυπα στην πίσω πλευρά του χρωματιστού χαρτιού και κόψε τα περιγράμματα σύμφωνα με τις οδηγίες. Όπου βλέπεις συμπαγή γραμμή κόβεις όπου βλέπεις διακεκομένη διπλώνεις. Ξεκινάς με το κομμάτι START A και το κολλάς στην πλάτη του γράμματος. Στην συνέχεια κολλάς το START B και τελειώνεις κολλώντας το καπάκι. Το πρώτο νούμερο είναι έτοιμο, συνεχίζεις έτσι μέχρι να ολοκληρώσεις όλη τη χρονιά.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τρισδιάστατο 2013”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *