Διαδραστικά αμπαλάζ για μικρούς και μεγάλους

crayons-color-me-plain-white-wrappingΕίναι γεγονός οτι καμμιά φορά τα πιτσιρίκια δείχνουν να εκτιμούν πολύ περισσότερο το αμπαλάζ από το δώρο που τους έχεις κάνει, παρά το ίδιο το δώρο. Τώρα μπορείς αυτό να το ανεβάσεις επίπεδο παίρνοντας ιδέες από το Lines Across και το άρθρο του για διαδραστικά αμπαλάζ που σίγουρα θα εκτιμήσουν μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά! Δες τα τώρα!

Όλες οι ιδέες που θα βρεις στο Lines Across περιλαμβάνουν κάποιο στοιχείο που τα πιτσιρίκια λατρεύουν: μπογιές, αυτοκινητάκια και αυτοκόλλητα!

Με λίγο ουδέτερο χαρτί για να τυλίξεις το κουτί, μερικά παιχνίδια και ένα πιστόλι σιλικόνης ή λίγη κόλλα αρκούν! Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και μπορείς να φτιάξεις πολύ όμορφα πράγματα, όπως

1. Μια πίστα με αυτοκινητάκια

2. Έναν λευκό καμβά για επίδοξους καλλιτέχνες

3. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που χρειάζεται γρήγορα κάποιος να το διακοσμήσει με γιορτινά αυτοκόλλητα!

4. Ένα πακέτο sudoku ή ακόμη σταυρόλεξο για μεγαλύτερα παιδιά

creative-interactive-gift-wrap-ideas

Κάνε, λοιπόν, τη βόλτα σου από το Lines Across και πάρε ιδέες για να είναι τα φετινά σου δώρα τα πιο fun από κάθε άλλη χρονιά!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *