12 ημέρες Χριστουγέννων για στολίδια

Εάν θέλεις να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων και αναζητάς και ιδέες για χειροτεχνίες, τότε αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για σένα! Η Nat και η Holly από το My Sister’s Suitcase μάζεψαν από τα αγαπημένα τους craftoblogs διάφορες γιορτινές χειροτεχνίες που ακολουθούν τους στίχους του τραγουδιού «12 Days of Christmas». Δεν είναι ωραία ιδέα;

Εάν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το «12 days of Christmas», άσε με να σου πω μερικά πράγματα για να δεις το άρθρο του My Sister’s Suitcase με άλλο μάτι. Πρόκειται για ένα αγγλικό χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι από το 1780, το οποίο απαριθμεί διάφορα δώρα που προσέφερε κάποιος στον/την αγαπημένη του για τις 12 ημέρες των Χριστουγέννων. Παραδοσιακά, η πρώτη ημέρα των Χριστουγέννων θεωρείται η 26η Δεκεμβρίου και η 12η και τελευταία η ημέρα πριν τα Φώτα, η οποία και είναι θεωρητικά η τελευταία ημέρα εορτασμών των Χριστουγέννων.

12_days_of_christmas_main

Κάθε ημέρα, λοιπόν, ο/η αγαπημένος στο τραγούδι προσφέρει όλο και πιο εντυπωσιακά δώρα τα οποία και είναι: (συγχωρέστε τη μετάφραση, είναι στο περίπου και για να βοηθήσει περισσότερο στο να δείτε τη σχέση των projects με κάθε στίχο)

Μια πέρδικα σε μια αχλαδιά
2 τρυγόνια
3 γαλλικές κότες
4 πουλιά
5 χρυσά δαχτυλίδια
6 χήνες με αυγά
7 κύκνοι που κολυμπούν
8 υπηρέτριες που αρμέγουν
9 χορεύτριες
10 χορευτές
11 μουσικοί που παίζουν γκάιντες
12 τυμπανιστές με τα τύμπανά τους

Μάζεψε, λοιπόν τα υλικά σου. Γιατί εδώ δεν θα βρεις μια, αλλά 12 ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου!

Μην παραλείψεις να επισκεφτείς και τα sites που αποτέλεσαν πηγή για αυτό το άρθρο των αδερφών του My Sister’s Suitcase.

Μπήκες στο κλίμα;

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *