Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί

xmas-ornamentsΚάποιοι από εμάς ξεκίνησαν ήδη να στολίζουν, κάποιοι θα το αφήσουμε τελευταία στιγμή. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, σου βρήκαμε ένα εύκολο και εντυπωσιακό στολίδι να φτιάξεις από χρωματιστά χαρτιά. Δες παρακάτω πως τα φτιάχνει ο Chris του curlbly.com και ας ξεκινήσουν οι ετοιμασίες!

xmas-ornaments-howto

Θα χρειαστείς:

Βάλε τα χαρτιά σε μια σειρά, βάζοντας 1 μεγάλο, 1 μεσαίο, 1 μικρό, 1 μεσαίο, 1 μεγάλο. Πιάσε την μια άκρη των χαρτιών σε ένα μεγάλο συνδετήρα και κάνε μια τρύπα στην μέση περίπου. Ακολούθησε τις οδηγίες της συσκευασίας των μπουντζουζιών για να τοποθετήσεις ένα στην τρύπα που μόλις άνοιξες.

Έλα στην άλλη πλευρά των χαρτιών και ευθυγράμισε τα τελειώματα, κάμπτοντας τα χαρτιά όπου χρειαστεί. Με τον ίδιο τρόπο τοποθέτησε μπουντούζι και στην άλλη πλευρά. Το πρώτο σου στολίδι είναι έτοιμο. Μπορείς να συνεχίσεις να φτιάξεις όσα θέλεις και να τα κρεμάσεις.

Αν δεν έχεις μπουντούζια μπορείς να χρησιμοποιήσεις συρραπτικό ή δυνατή κόλλα. Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.