Δερμάτινο κολιέ μουστάκι

Για να υποστηρίξουμε κι εμείς με τη σειρά μας το Movember Ελλάδας, είπαμε σήμερα να ανεβάσουμε ένα project που βρήκαμε στο ByWilma.com για να φτιάξεις μόνη σου κολιέ από δέρμα σε σχήμα μουστάκι! Είναι εύκολο, γρήγορο και αστείο και επιπλέον θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί περισσότερη ενημέρωση για τον Νοέμβριο, τον μήνα για την ανδρική υγεία. Μάθε λεπτομέρειες.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά!

Κατ’ αρχάς για να φτιάξεις το κολιέ με το δερμάτινο μουστάκι θα χρειαστείς:

– Ένα κομμάτι δέρμα σε χρώμα της επιλογής σου
– Το πατρόν για το μουστάκι (θα το βρεις στο άρθρο του ByWilma.com)
– Εργαλείο για τρύπες
– Κρικάκια
– Πένσα κοσμήματος
– Αλυσίδα
– Ψαλίδι
– Μολύβι

Η διαδικασία είναι η εξής: Τυπώνεις το πατρόν και το αντιγράφεις στην πίσω πλευρά του δέρματός σου. Κόβεις το σχέδιο με το ψαλίδι σου. Κάνεις τρύπες με το εργαλείο για τρύπες και με τη βοήθεια της πένσας σου βάζεις τα κρικάκια και την αλυσίδα! Έτοιμο! Μη μου πεις οτι δεν είναι πολύ εύκολο!

Και τώρα σχετικά με τα του Movember! Παραθέτουμε εδώ το κείμενο όπως το βρήκαμε από την επίσημη σελίδα του Movember Ελλάδας στο Facebook!

“To Movember είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου, κάθε χρόνο.

Κατά την έναρξη του Movember εγγράφεστε με ένα φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Οι συμμετέχοντες γνωστοί ως Mo Bros έχουν τον υπόλοιπο μήνα να αφήσουν μουστάκι ή Μο (που είναι το μουστάκι στην αργκό) και να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σε ανδρικά θέματα υγείας.

Ενώ αφήνεις μουστάκι, οι Mo Sistas, οι κυρίες δηλαδή που υποστηρίζουν τα αγόρια τους ή αγαπούν τα μουστάκια, αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του Movember με τη βοηθειά τους στην “στρατολόγηση” νέων Mo Bros και στην ενημέρωση για θέματα ανδρικής υγείας.

Το ερώτημα είναι γιατί;

Επειδή οι άνδρες δεν είναι και τόσο ευαισθητοποιημένοι σχετικά με τα πολύ σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν, κι έχουν μία στάση που πρέπει να είναι σκληρή -“σκληρός άνδρας”- και συχνα είναι απρόθυμοι να δουν γιατρό για κάποια ασθένεια ή να πάνε για τακτικούς ιατρικούς ελέγχους.

Ο στόχος του Movember είναι να αλλάξουν αυτές οι συμπεριφορές, κάνοντας την ανδρική υγεία διασσκέδαση επανατοποθετώντας τα μουστάκια στο πρόσωπο της μόδας και στο ενδιάμεσο να ενημερώσει για θέματα υγείας των ανδρών.”

Τι λες, λοιπόν; Νομίζω οτι αξίζει τον κόπο!
Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Δερμάτινο κολιέ μουστάκι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *