Τετράδιο μαυροπίνακας

chalknotebook_introΕίπαμε, είναι εβδομάδα επιστροφής στο σχολείο, κι εμείς βρίσκουμε και σου προτείνουμε ιδέες για να κάνεις τα σχολικά είδη φέτος πιο ενδιαφέροντα. Αυτή η ιδέα για να φτιάξεις ένα τετράδιο μαυροπίνακα από το Warmhotchocolate.com μάλλον απευθύνεται σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά που σίγουρα θα το εκτιμήσουν! Και μην ξεχάσεις και τις απαραίτητες κιμωλίες για συνοδευτικό ε;

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτό το τετράδιο μαυροπίνακας;

– Τετράδιο με σκληρό εξώφυλλο
– Μπογιά μαυροπίνακα
– Πινέλο ή σφουγγαράκι

chalknotebook

Νομίζω οτι δεν χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις και οδηγίες για το συγκεκριμένο project. Μόνο οτι θα χρειαστεί μάλλον να περάσεις περισσότερα από ένα χέρια για να καλυφθεί σωστά το τετράδιο και οτι καλό είναι οι πινελιές σου να είναι ομοιόμορφες προς μια κατεύθυνση για να στρώσει καλά το χρώμα.

Γράψε επάνω στο τετράδιο και το όνομα του ιδιοκτήτη του με κιμωλία και χάρισέ το στον μαθητή ή τη μαθήτρια που ξεκινάει τη νέα σχολική χρονιά!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *