Δημιουργίες: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κοσμήματος

dimiourgies-logoΓια όσους αγαπούν το κόσμημα και την αργυροχρυσοχοϊα, ένα νέο καλλιτεχνικό εργαστήρι κοσμήματος με το όνομα Δημιουργίες λειτουργεί από το 2011 στην Αγία Παρασκευή με την υπογραφή της κας Χρυσούλας Τσαγκαράκη.

Το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Δημιουργίες» αποτελεί το χώρο στον οποίo η κα Τσαγκαράκη ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή μοναδικών χειροποίητων κοσμημάτων, αλλά και μοιράζεται το μεράκι της με όσους θέλουν να μάθουν αργυροχρυσοχοΐα, σχέδιο μικρογλυπτικής και κοσμήματος, εικαστικές κατασκευές και στοιχεία διακόσμησης.

Το εργαστήριο θα λειτουργήσει ξανά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές από 15 Σεπτεμβρίου 2012!

Είτε είστε αρχάριοι και σκέφτεστε να ασχοληθείτε για πρώτη φορά με το κόσμημα, είτε προχωρημένοι, η κα Χρυσούλα σας είναι στη διάθεσή σας για να λύσει με μεγάλη χαρά όλες τις απορίες που τυχόν έχετε, είτε τηλεφωνικά, είτε ακόμη και με μία κατ’ ιδίαν συνάντηση!

Επικοινωνήστε μαζί της και ανακαλύψτε τον όμορφο και δημιουργικό κόσμο του κοσμήματος!

Δημιουργίες
Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κοσμήματος

Παπαφλέσσα 4, Αγία Παρασκευή

Τηλέφωνο: 6944132954
email: htsagaraki@hotmail.com 


Λίγα λόγια για την Υπεύθυνη του Εργαστηρίου
Η Χρυσούλα Τσαγκαράκη σπούδασε γραφιστική στη Σχολή Βακαλό (Bachelor of Arts), όπου παρακολούθησε το εργαστήριο Εικαστικού Κοσμήματος και Μικρογλυπτικής, και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Visual Communication and Interactive Media (Master of Arts, University of Derby). Παράλληλα σπούδασε Πειραματικό Κόσμημα, Σχέδιο και Τεχνική (Experimental Jewellery), καθώς και Υφή και Χρώμα στο Κόσμημα (Texture & Colour in Jewellery). Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις σε γκαλερί, πολιτιστικά κέντρα και εκθεσιακούς χώρους της Αθήνας. Έχει συμμετάσχει στη Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών (Μουσείο Κοσμήματος «Ηλία Λαλαούνη»), στη διοργάνωση «Το Ελληνικό Design: 50 Χρόνια Σχολή Βακαλό» (Μουσείο Μπενάκη), καθώς και σε ομαδικές εκθέσεις. Διδάσκει  αργυροχρυσοχοΐα, σχέδιο μικρογλυπτικής και κοσμήματος, εικαστικές κατασκευές και στοιχεία διακόσμησης στο εργαστήριό της και σε άλλα καλλιτεχνικά εργαστήρια, ενώ από το 2005 έως και το 2011 εργάστηκε  ως καθηγήτρια Χειροποίητου Εικαστικού Κοσμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε).

(!) Μπορεί κάποιοι από εσάς να θυμάστε την κα Τσαγκαράκη από παλιότερες δημοσιεύσεις μας στο ftiaxto.gr σχετικά με τα μαθήματα χειροποίητου εικαστικού κοσμήματος που παρέδιδε στο Πνευματικό Κέντρο των Γλυκών Νερών, στο πλαίσιο των μαθημάτων Χειροποίητου Εικαστικού Κοσμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε) ή ίσως από τα πρώτα κοσμήματα της Νατάσας (παλιάς γνώριμης του ftiaxto) που μοιράστηκε μαζί σας στο τέλος των μαθημάτων αυτών.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο του καλλιτεχνικού εργαστηρίου

Εργαστήρια

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

3 σχόλια στο άρθρο “Δημιουργίες: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κοσμήματος”

  1. Κορίτσια καλησπέρα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω mail, κι έχω τις εξής πληροφορίες:
    Θα πρέπει να μιλήσετε μαζί της καθώς τα μαθήματα ξεκινάνε από 1η Οκτωβρίου. Τα τμήματα θα έχουν 4-5 άτομα, ανάλογα με το επίπεδο και είναι δίωρα. Τα απογευματινά μαθήματα είναι μετά τις 17.30μμ. Μπορούμε να την επισκεφθούμε, να τη γνωρίσουμε από κοντά.
    Αυτά έμαθα. Ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμα.

Απάντηση