Δερμάτινα βραχιόλια μανσέτες

Το δέρμα είναι ένα υλικό που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου… τουλάχιστον σαν αξεσουάρ ή κόσμημα. Βρήκαμε στο Worldofpineapple.com ένα άρθρο με οδηγίες για να φτιάξεις τα δικά σου βραχιόλια μανσέτες από κομμάτια δέρμα, τα οποία μάλιστα μπορείς να επιλέξεις εσύ πως θα τα φορέσεις. Σπεύσε να κατεβάσεις το πατρόν γιατί δεν θα είναι δωρεάν για πολύ ακόμη!

Για να φτιάξεις τα δερμάτινα βραχιόλια μανσέτες θα χρειαστείς:

– Δέρμα χοντρό με κάποιο σχέδιο επάνω (προαιρετικό)
– Δέρμα λεπτό για το εσωτερικό της μανσέτας, μονόχρωμο
– Κοπίδι και επιφάνεια κοπής
– Κόλλα καλή που να κολλάει και δέρμα
– Ραπτομηχανή και βελόνα για δέρμα (προαιρετικό)
– Δαχτυλίδι σε σχήμα D 2εκ.
– Κουμπί/ καρφί που να βιδώνει
– Εργαλείο για τρύπες σε δέρμα
– Το πατρόν για τα βραχιόλια που θα είναι δωρεάν μέχρι 1η Οκτώβρη

leather_cuffs
Η συνέχεια είναι απλή. Ακολουθείς τις οδηγίες που θα βρεις στο άρθρο του Worldofpineapple.com για να κόψεις τα δέρματα, να τα κολλήσεις και εάν θέλεις να τα ράψεις μεταξύ τους. Προσοχή θέλει στο σημείο που θα χρειαστεί να κάνεις τις τρύπες και τις γραμμές με το κοπίδι σου για να κουμπώνει το βραχιόλι σου με το καρφί και φυσικά η σωστή τοποθέτηση του καρφιού. Γι’ αυτό καλό είναι να συμβουλευτείς και το κατάστημα από όπου θα πάρεις το καρφί.

leather_cuffs02
Τέλος, μπορείς να δεις στο τέλος του άρθρου και τους δύο τρόπους για να φοράς το βραχιόλι σου και να διαλέξεις αυτόν που σου αρέσει περισσότερο.

Μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε οτι αφού θα μπεις στη διαδικασία καλό θα είναι να φτιάξεις περισσότερα από ένα βραχιόλια και να τα κάνεις δώρο στις φίλες σου!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Δερμάτινα βραχιόλια μανσέτες”

  1. [b]Tέλειο[/b] κορίτσια!!! Μπράβο σας… Ξέρετε κάτι αυτό θα προσπαθήσω να το φτιάξω…Μου αρέσει πολύ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *