Μαξιλάρι για να μάθει την ώρα

Βοήθησέ τα να μάθουν την ώρα

Μήπως είναι στιγμή για το παιδάκι σου να μάθει την ώρα; Αν θέλεις να τα βοηθήσεις και ταυτόχρονα να τα διασκεδάσεις, μπορείς να φτιάξεις το μαξιλα-ρολόι που έφτιαξε η Steph για τα δίδυμα κοριτσάκια της. Είναι πολύ εύκολο και μπορείς να χρησιμοποιήσεις υφάσματα που ταιριάζουν με το δωμάτιό τους.

Μαξιλάρι για να μάθει την ώρα

Χρησιμοποίησε ένα πιάτο για να κόψεις την πλάτη του ρολογιού. Σιδέρωσε θερμοκολλητικό διπλής όψης σε ένα ύφασμα, κόψε τα νούμερα και σιδέρωσέ τα στην πλάτη που μόλις έκοψες. Αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει θερμοκολλητικό διπλής όψης δες πως το κάναμε στο Μαλακό Παιχνίδι Κύβος. Με τον ίδιο τρόπο φτιάξε και τους δύο δείκτες και άνοιξε από μια κουμπότρυπα στο κάτω μέρος τους.

Το ρολόι μπορείς να το ράψεις σε μια παλιά μαξιλαροθήκη ή να φτιάξεις μια από την αρχή. Σε κάθε περίπτωση, αφού ράψεις την πλάτη του ρολογιού, στερέωσε και τους δείκτες με ένα κουμπί ώστε να γυρίζουν με ευκολία. Αν οι δείκτες είναι λίγο μαλακοί μπορείς να τους ψεκάσεις με υγρό κολλαρίσματος.

Είναι ώρα να το δοκιμάσεις, καλή επιτυχία!

Το μαξιλάρι αυτό είναι κατάλληλο project για αρχάριους. Αν δεν ξέρεις να ράβεις αλλά θα ήθελες να μάθεις, δες πως μπορείς να παρακολουθήσεις το κατάλληλο σεμινάριο ραπτικής από την άνεση του σπιτιού σου.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *