Ανεμιστήρας με προσωπικό στιλ

fan_pink_makeoverΜπορεί οι ζέστες να συνεχίζονται, αλλά εμείς επιστρέψαμε στην πόλη και πρέπει να βρούμε τρόπους να δροσιστούμε. Ιδανική οικονομική και οικολογική λύση είναι η αγορά ενός ανεμιστήρα. Ξέρουμε οτι το υπέροχο λευκό του χρώμα όσο να’ ναι σε χαλάει, και δεν ταιριάζει και με το diy σπίτι σου! Τι θα έλεγες όμως, εάν σου βρίσκαμε τρόπο να τον μεταμορφώσεις; Για ρίξε μια ματιά στο άρθρο του Curbly.com

Το θέμα είναι απλό:

Οι ανεμιστήρες έχουν αυτή την εποχή την τιμιτική τους, μιας και είναι ακόμη απαραίτητοι, αλλά λόγω τέλους εποχής θα τους βρεις σε πολύ καλές τιμές. Μην επενδύσεις πολλά… τη δουλειά του να κάνει και όσο αφορά στην εμφάνιση, σου έχουμε τη λύση. Εσύ χρειάζεται μόνο να αποφασίσεις σε ποιό δωμάτιο θα τον χρησιμοποιήσεις και τι χρώμα θέλεις να τον κάνεις για να ταιριάζει με τον χώρο σου. Ναι, καλά διάβασες… μπορείς να τον κάνεις ό,τι χρώμα θέλεις.

Στο άρθρο που βρήκαμε για να σου δώσουμε την έμπνευση στο Curbly.com θα βρεις και άλλες πηγές για έμπνευση με φωτογραφίες πριν και μετά…

Τι; Ξεχάσαμε να σου πούμε το μυστικό υλικό; Μα δεν είναι άλλο από απλή μπογιά σε σπρέυ…Ναι, είναι αλήθεια οτι μπορείς να βάψεις τον ανεμιστήρα σου με σπρέυ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποσυναρμολογήσεις τον ανεμιστήρα και να θυμάσαι πως συναρμολογείται πάλι. Ψεκάζεις (με εφημερίδες από κάτω, σε εξωτερικό χώρο ε;), αφήνεις να στεγνώσει. Επαναλαμβάνεις εάν θεωρείς οτι χρειάζεται και αφήνεις να στεγνώσει καλά. Συναρμολογείς και βάζεις σε λειτουργία. Προσοχή να μην βάψεις την πρίζα και το καλώδιο για να είμαστε σίγουροι.

Μεγιά σου!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση