Φτιάξε αλυσίδα από κρικάκια

chain-loopΤελικά μπορείς να φτιάξεις κοσμήματα από άπειρα υλικά! Καμιά φορά αρκούν πολλά κρικάκια – από αυτά που χρησιμοποιούμε στα κοσμήματα ούτως ή άλλως – λίγη φαντασία και όρεξη. Δες λοιπόν πως να φτιάξεις μια πρωτότυπη αλυσίδα από κρικάκια την οποία θα μετατρέψεις σε βραχιόλι ή κολιέ.

 

chain-loop-1

Όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία θα χρειαστείς 2 είδη κρικακίων, ένα μικρό και ένα μεγάλο. Πέρνα 4 μικρά κρικάκια σε 2 μεγάλα. Μοίρασε τα μικρά κρικάκια, 2 δεξιά και 2 αριστερά και πρόσθεσε ένα τρίτο μεγάλο κρικάκι προς τα δεξιά, ανάμεσα από τα 2 μεγάλα και τα 2 μικρά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία 3 (αυτό που δεν φαίνεται πολύ καλά είναι πως στα αριστερά έχει 2 μεγάλα κρικάκια – το από κάτω είναι λίγο κρυμμένο). Τώρα πρόσθεσε άλλο ένα μεγάλο κρικάκι προς τα αριστερά (φωτό 4). 

Το επόμενο μεγάλο κρικάκι που θα προσθέσεις θα το περάσεις μέσα από τα 2 μικρά και θα προσθέσεις και 2 μικρά στα δεξιά του (φωτό 5). Πρόσθεσε ένα ακόμη μεγάλο κρικάκι από κάτω και πέρασέ το στα 2 μικρά κρικάκια δεξιά και στα 2 μικρά κρικάκια αριστερά (φωτό 6). Συνέχισε τα βήματα 5 & 6 για να μεγαλώσεις την αλυσίδα σου όσο χρειάζεται.

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *