Φτιάξε αλυσίδα από κρικάκια

chain-loopΤελικά μπορείς να φτιάξεις κοσμήματα από άπειρα υλικά! Καμιά φορά αρκούν πολλά κρικάκια – από αυτά που χρησιμοποιούμε στα κοσμήματα ούτως ή άλλως – λίγη φαντασία και όρεξη. Δες λοιπόν πως να φτιάξεις μια πρωτότυπη αλυσίδα από κρικάκια την οποία θα μετατρέψεις σε βραχιόλι ή κολιέ.

 

chain-loop-1

Όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία θα χρειαστείς 2 είδη κρικακίων, ένα μικρό και ένα μεγάλο. Πέρνα 4 μικρά κρικάκια σε 2 μεγάλα. Μοίρασε τα μικρά κρικάκια, 2 δεξιά και 2 αριστερά και πρόσθεσε ένα τρίτο μεγάλο κρικάκι προς τα δεξιά, ανάμεσα από τα 2 μεγάλα και τα 2 μικρά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία 3 (αυτό που δεν φαίνεται πολύ καλά είναι πως στα αριστερά έχει 2 μεγάλα κρικάκια – το από κάτω είναι λίγο κρυμμένο). Τώρα πρόσθεσε άλλο ένα μεγάλο κρικάκι προς τα αριστερά (φωτό 4). 

Το επόμενο μεγάλο κρικάκι που θα προσθέσεις θα το περάσεις μέσα από τα 2 μικρά και θα προσθέσεις και 2 μικρά στα δεξιά του (φωτό 5). Πρόσθεσε ένα ακόμη μεγάλο κρικάκι από κάτω και πέρασέ το στα 2 μικρά κρικάκια δεξιά και στα 2 μικρά κρικάκια αριστερά (φωτό 6). Συνέχισε τα βήματα 5 & 6 για να μεγαλώσεις την αλυσίδα σου όσο χρειάζεται.

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα, έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα και περιμένουν και την κόρη! Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

 

Απάντηση