60 καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά

martha_summer_kids_introΌσο περνάνε οι μέρες και οι διακοπές πλησιάζουν τα παιδιά γίνονται και πιο ανήσυχα. Εάν αναζητάς τρόπους για να τα απασχολήσεις δημιουργικά, τότε μην ψάχνεις άλλο! Η Martha είναι εδώ. Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 60 διαφορετικές ιδέες για καλοκαιρινές δραστηριότητες για τα πιτσιρίκια μας βρήκε η ομάδα του MarthaStewart.com και τις συγκέντρωσε σε ένα άρθρο που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι ιδέες που θα βρεις στο άρθρο του MarthaStewart.com είναι για όλα τα γούστα και περιλαμβάνουν προτάσεις για παιχνίδια και χειροτεχνίες στο σπίτι, στο βουνό, στην παραλία, στο εξοχικό κτλ. Επιπλέον, περιλαμβάνουν λύσεις για παιδιά που είναι μόνα τους, με αδερφάκια ή με μεγαλύτερη παρέα και πολλές από αυτές έχουν να κάνουν και με δροσερά καλοκαιρινά σνακ που μπορείς να φτιάξεις μαζί τους.

Παγωτά, σφραγίδες, χειροποίητα πιατάκια για πικ νικ, καλάμια για ψάρεμα, βιβλία αναμνήσεων από τις διακοπές, ταξιδιωτικός οδηγός για μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο, χειροποίητα επιτραπέζια και πολλά πολλά ακόμη!

Για ρίξτε μια ματιά μαμά, θεία, νονά, δασκάλα, γιαγιά κτλ και σίγουρα θα βρείτε κάτι για να γίνει αυτό το καλοκαίρι ακόμη πιο διασκεδαστικό για μικρούς και μεγάλους!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *