Τεράστια πετσέτα παραλίας

towel-bigΔεν ξέρω για εσένα, εμένα πάντα μου φαίνονται μικρές οι στάνταρ πετσέτες παραλίας. Δεν είναι ότι έχω τόσο τεράστιο κορμί αλλά θέλω την άπλα μου, ειδικά όταν οι υπόλοιποι στην παρέα φαίνεται να προτιμούν την δικιά μου πετσέτα! Μάλλον η Colleen είχε το ίδιο πρόβλημα και έτσι αποφάσισε να φτιάξει την μεγαλύτερη πετσέτα παραλίας! Δες πως το έκανε για να φτιάξεις και εσύ την δική σου!

towel-big-1

Θα χρειαστείς 4 πετσέτες, τα σχέδια μπορεί να είναι όλα ίδια ή εναλλάξ όπως της Colleen ή και τελείως διαφορετικά! Κόψε και τις 4 πετσέτες τετράγωνες αφαιρώντας τις ούγιες από τις πλευρές που θα τις ράψεις. Τοποθέτησε τις 2 πρώτες πετσέτες καλή με καλή και κάνε μια ραφή. Κάνε το ίδιο και με τις άλλες 2 πετσέτες και τελικά, ράψε και τα 2 κομμάτια που απέκτησες.

Σιδέρωσε τις ραφές ανοιχτές, όπως φαίνεται στην 3η φωτογραφία και πέρνα μια ζιγκ ζαγκ ραφή από πάνω ώστε να παραμείνουν στην θέση τους. Η τεράστια πετσέτα σου είναι έτοιμη! Θα προτείναμε να την πάρεις μαζί σου όταν πηγαίνεις για μπάνιο με αμάξι, κάτι μου λέει ότι θα είναι βαριά, αλλά τόσο, μα τόσο ευρύχωρη…

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Απάντηση