Βάλε κρόσσια στο μαγιώ σου

magio-krossiaΜήπως βαρέθηκες το περσυνό σου μαγιώ και ψάχνεις τρόπο να το αλλάξεις; Ή κανένα από τα μαγιώ που βλέπεις στα μαγαζιά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου; Όποιος και αν είναι ο λόγος σου έχουμε την λύση, για την ακριβεία την έχει η Jackie η οποία πρόσθεσε μακριά κρόσσια στο μαγιώ της και μας εντυπωσίασε. Δες πως να το φτιάξεις και εσύ.

magio-krossia-1

Θα χρειαστείς ένα κομμάτι λύκρα στο χρώμα του μαγιώ και ένα μαγιώ στράπλες. Καρφίτσωσε το κομμάτι λύκρα στο πάνω μέσα μέρος του μαγιώ και ράψε με ελαστική ραφή (ζιγκ ζαγκ). Φόρεσε το μαγιώ να δεις μέχρι που θέλεις να φτάνουν τα κρόσσια, βάλε ένα σημάδι και κόψε το ύφασμα που περισσεύει. Σημείωσε και κόψε τα κρόσσια ανά τακτά διαστήματα με ένα κοφτερό ψαλίδι. Αν θέλεις μπορείς μετά να τα κόψεις τριγωνικά ώστε να έχουν το ίδιο σχέδιο με της Jackie.

Αν τα κρόσσια δεν είναι ο τύπος σου αλλά θέλεις κάτι να κάνεις με το μαγιώ σου, δες πως να προσθέσεις χάντρες. Καλές βουτιές!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βάλε κρόσσια στο μαγιώ σου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *