Περιοδικό MAKE – Ειδική καλοκαιρινή έκδοση για παιδιά

make_summer_issue_introΕάν είσαι crafty γονιός και αναζητάς ιδέες για καλοκαιρινά projects που μπορείς να φτιάξεις με τα παιδιά σου τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις το ειδικό τεύχος του περιοδικού ΜΑΚΕ που μόλις κυκλοφόρησε στην Αμερική. Το τεύχος με τίτλο (σε ελεύθερη μετάφραση) “Σχολείο τέλος” είναι γεμάτο με δημιουργικές ιδέες για projects που θα απασχολήσουν ευχάριστα γονείς και παιδιά όλο το καλοκαίρι!

Ο άντρας μου είναι συνδρομητής του περιοδικού MAKE οπότε σύντομα θα έχουμε το τεύχος στα χέρια μας για να προσθέσουμε τα σχόλιά μας… αν και το περιοδικό MAKE είναι εγγύηση και σίγουρα όσα θα περιλαμβάνονται σε αυτό το τεύχος θα είναι πολύ πρωτότυπα και δημιουργικά, για όλες τις ηλικίες και δίνοντας την απαραίτητη βάση στην ασφάλεια των παιδιών.

Το τεύχος “Σχολείο Τέλος!” μας υπόσχεται περισσότερα από 50 projects καλύπτοντας όλα τα παιδικά γούστα, όπως ρομπότ, παράξενες επιστήμες, δραστηριότητες εκτός σπιτιού (εξοχή), ηλεκτρονικά (και δεν εννοούμε τις γνωστές κονσόλες με ηλεκτρονικά παιχνίδια), μουσική, 3D εκτυπώσεις και πολλά πολλά ακόμη.

Εάν έχεις βαρεθεί να ακούς από τα πιτσιρίκια σου την έκφραση “βαριέμαι” στις καλοκαιρινές τους διακοπές, τότε με αυτό το περιοδικό θα τους πάρεις στην κυριολεξία τα μυαλά. Σίγουρα θα βρουν ιδέες για πράγματα που δεν έχουν ξαναδοκιμάσει ποτέ. Αρκεί βέβαια να έχεις κι εσύ την όρεξη να ασχοληθείς και να τα βοηθήσεις… Σίγουρα θα περάσετε όλοι μαζί καλά!

Εμείς προτείνουμε σίγουρα να δοκιμάσετε να φτιάξετε τη δική σας ροκ μπάντα με χειροποίητα μουσικά όργανα και μπλουζάκια μεταξοτυπίες, να εκτοξεύσετε τους δικούς σας πυραύλους, να ανακαλύψετε πως να γυρίζετε 3D video με 2 κάμερες και φυσικά να γνωριστείτε με τα super δημιουργικά πιτσιρίκια που έχουν τις δικές τους ιντερνετικές εκπομπές με ιδέες για χειροτεχνίες.

make_summer_issue

Θέλεις κι άλλα; Δοκίμασέ το!

Για να το αποκτήσεις έχεις τις εξής επιλογές:

1. Να γίνεις συνδρομητής του MAKE (για 4 τεύχη) και να το πάρεις σαν extra τεύχος δωρεάν

2. Να το αγοράσεις σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) σαν eBook

3. Να το αγοράσεις μεμονωμένα σε έντυπη μορφή

Εσύ αποφασίζεις!

Καλό καλοκαίρι!

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *