Βραχιολάκια μακραμέ

Βραχιολάκια μακραμέ

Η Erica από το Honestlywtf.com ξανακτυπά με αναλυτικότατες βήμα βήμα οδηγίες για πολύχρωμα μακραμέ βραχιολάκια. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η Erica, θυμήσου πόσα υπέροχα projects έχει μοιραστεί μαζί μας: Ανοιξιάτικα βραχιόλια με αλυσίδα, Κόσμημα από σκοινί και παξιμάδια και Κολιέ φιλίας.

Βραχιολάκια μακραμέ

Όπως θα δεις η Erica επιλέγει ένα όμορφο κεντρικό αξεσουάρ και πλέκει αριστερά και δεξιά με την τεχνική μακραμέ. Οι φωτογραφικές οδηγίες της είναι τόσο αναλυτικές που δεν θα χρειαστεί να διαβάσεις ούτε μια λέξη, δες τις και θα καταλάβεις!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

18 σχόλια στο άρθρο “Βραχιολάκια μακραμέ”

  1. [quote name=”χριστινα”]ηθελα να ρωτησω αν γινεται να τα φτιαξω με κορδονι κερωμενο και οχι απλο. :-?[/quote]
    Δεν βλέπω γιατί όχι, δοκίμασε και πες μας!

  2. [quote name=”Ρόζα”]ήθελα να ρωτησω τι ακριβως κομπο κανουμε αναμεσα στο κορδονι και στο κεντρικο αξεσουαρ?[/quote]
    δεν κάνουμε κόμπο. περνάμε το κορδόνι θηλειά . Δηλαδή κόβουμε ένα κομμάτι κορδόνι, πιανουμε τις δυο άκρες του, αυτό σημαίνει ότι η πάνω μεριά του έχει σχηματισει μια καμπύλη. Αυτή την καμπύλη την περνάμε από μέσα προς τα έξω μέσα στο κεντρικό αξεσουάρ και περνάμε από μέσα τις δυό άκρες. Τραβώντας τες έχουμε δημιουργήσει τη θηλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *