Άλλαξε τα παπούτσια σου

shoesΔεν είναι καιροί για να αγοράζεις καινούργια παπούτσια. Άνοιξε την παπουτσοθήκη σου και δες τι παπούτσια θέλεις να αλλάξεις. Εμείς σου βρήκαμε 3 ιδέες αλλαγής, η μια περιλαμβάνει χρώμα, η άλλη κορδέλες και η τρίτη κρόσσια. Διάλεξε τι σου ταιριάζει!

 

 

shoes-1
Βαφή
Ακολούθησε τις οδηγίες της Mariah και βάψε ντεγκραντέ τα πάνινα παπούτσια σου. Προμηθεύσου χρώμα για ύφασμα και βρες τον καλύτερο τρόπο να κρεμάσεις τα παπούτσια ώστε μόνο τα μισά να είναι μέσα στο χρωματιστό νερό.
shoes-2
Κορδέλες
Αν έχεις εργαλείο που περνάει τρουκς σε δέρμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ένα ζευγάρι γόβες ώστε να περάσεις μέσα τους κορδέλες. Εννοείται μπορείς να αλλάζεις τις κορδέλες ώστε να ταιριάζουν κάθε φορά με τα ρούχα σου.
shoes-3
Κρόσσια
Φτιάξε κρόσσια από ένα κομμάτι δέρμα και ράψε βέλκρο στις άκρες του. Έτσι θα μπορείς να βάζεις και να βγάζεις τα κρόσσια στα σανδάλια σου όποτε θέλεις.
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *