9 ιδέες για χάρτινες χειροποίητες μπομπονιέρες

paper-boxesΈφτασε η εποχή της μπομπονιέρας! Αν παντρεύεσαι ή βαφτίζεις αυτό το καλοκαίρι και δεν έχεις βρει ακόμη τις ιδανικές μπομπονιέρες, ρίξε μια ματιά παρακάτω. Βρήκαμε και σου προτείνουμε 9 κουτάκια που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου από χαρτί η χαρτονάκι. Απλά ακολούθησε τους συνδέσμους και κατέβασε από την αντίστοιχη σελίδα το περίγραμμα ή τις οδηγίες του κάθε κουτιού.

05
Κουτάκι πυραμίδα
06
Κουτάκι βαλιτσάκι
07
Κουτάκι φάκελος
01
Κουτάκια γεωμετρικά
04
Κουτάκι πουγκί
08
Κουτάκι κώνος
03
Κουτάκι σπίτι
02
Κουτάκι στρογγυλεμένο
09
Κουτάκι hako
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

5 σχόλια στο άρθρο “9 ιδέες για χάρτινες χειροποίητες μπομπονιέρες”

  1. κουτακια χαρτινα για μπομπονιερες με σχεδιο βαλιτσούλα που μπορώ να βρώ οικονομικά σχέδια; ή αν μπορώ να τα κάνω μόνη μου Plz help me!!!

  2. το κουτάκι φάκελος είναι τέλειο! εύκολο, γρήγορο, λίγα υλικά και δεν χρειάζεται και να εκτυπώσεισ το σχέδιο! (δεν έχω μελάνι στον εκτυπωτή)

  3. εθχαριστουμε που μας δινετε τοσο ωραιες ιδεες για κουτακια!ειναι τελεια ολα!

  4. Μπράβοοοοο!!! Άντε, και στα δικά μας οι λέφτερες 😛

    Κουτάκια στρογγυλεμένα έχω βρει αρκετά οικονομικά στο newman (κέντρο αθήνας), και είναι όντως πολύ όμορφα.
    Το αγαπημένο μου βέβαια είναι το σπιτάκι! Μήπως έχετε καμμία συμβουλή πως μπορούμε να τσακίσουμε (ή και να κόψουμε, για τις άλλες κατασκευές) μαζικά γρήγορα και αποτελεσματικά τόσα χαρτιά!? Ανρωτιέμαι αν μπορεί κανένα τυπογραφείο να αναλάβει τέτοια δουλειά, κι αν ναι, πόσο να χρεώνουν…

  5. Ε, δεν σας πιστεύω και να φανταστείτε απο χθες αποφάσισα να ασχοληθώ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *