Βραχιολάκια από σκοινί

Είπαμε, το καλοκαίρι είναι η εποχή του βραχιολιού. Αν έχεις ήδη φτιάξει τα βραχιολάκια μακραμέ, τα βραχιολάκια φιλίας και τα βραχιολάκια με κορδόνι, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και βραχιολάκια από σκοινί και χρωματιστές κλωστές κεντήματος. Οι φωτογραφικές οδηγίες του ispydiy.com είναι τόσο αναλυτικές που δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα άλλο!

bracelet-rope-1

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

5 σχόλια στο άρθρο “Βραχιολάκια από σκοινί”

  1. paidia epsaksa se diafora magazia k blog gia auto to idos klwsths.Einai klwsth kedimatos kati endiamesa se klosth k vhma xodro.Omws auto h klwsth kedimatos paei ana noumero.px to noumero 2,5,3 poio noumero xriazete na paroume gia na ftiaksoume ena petuximeno vraxioli opos ths eikonas para pano???

  2. είναι σαν αυτά τα χακούνα ματάτα , έτσι δεν είναι ; απλώς δεν έχουνε απο πάνω τα σχεδιάκια χιαστί.
    I

  3. Αυτά τα βραχιολάκια είναι τα αγαπημένα μου για το καλοκαίρι!! Είναι πολύ ωραία εκδοχή αυτή με το κούμπωμα που έχει σχέδιο μέχρι τώρα έβαζα απλά κουμπιά ή τα έδενα! Αυτό όμως τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο όμορφα!! 🙂 thanx κορίτσια!!
    φιλάκια
    as dreamers do

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *