Διακόσμηση μπλούζας με ύφανση

weave-sweatshirtΑυτό το project είναι για όσους δεν θα φόραγαν ποτέ κολλεγιακό φούτερ πέρα από το γυμναστήριο και την λαϊκή! Η Sophie από το theforgestyle μας δείχνει πως μετέτρεψε ένα τέτοιο απλό μπλουζάκι σε κάτι πραγματικά μοναδικό. Τι λες τώρα για τα φούτερ;

weave-sweatshirt-1

 

Όπως βλέπεις και από τις παραπάνω φωτογραφίες θα χρειαστείς ένα φούτερ και λωρίδες από ζέρσεϋ, μπορείς να τις φτιάξεις και μόνη σου από ένα παλιό μπλουζάκι. Κόβεις λαιμό και μανίκια και ξεκινάς να κάνεις τρύπες ανά τακτά διαστήματα. Σε κάθε σειρά που ανοίγεις τρύπες ξεκινάς και λίγο πιο μέσα για να κάνεις αυτό το στρογγυλεμένο σχέδιο. Ξεκινάς να υφαίνεις τις λωρίδες από ζέρσεϋ και όταν τελειώσεις δένεις κομπάκια ή ράβεις τις άκρες για να τις σταθεροποιήσεις.

Εννοείται μπορείς να αντικαταστήσεις τις λωρίδες ζέρσεϋ με ότι άλλο σου αρέσει, π.χ. κορδέλες, σχοινί και γιατί όχι (ελαφριά) αλυσίδα. Καλή ύφανση λοιπόν!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

4 σχόλια στο άρθρο “Διακόσμηση μπλούζας με ύφανση”

  1. Πολυ ωραίο!! Αλλά έχω μια ερώτηση; Τι θα γίνει στο πληντύριο; Μήπως χαλάσει;;; Κατα τ’ αλλα φοβερή ιδεα!

  2. πολύ ωραίο.Θα μπορούσατε να κάνετε αφιέρωμα στην υφαντική;
    ή και στη μικρουφαντική για όσες ασχολούνται με κόσμημα, βάπτιση κλπ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *