Φτιάξε τα δικά σου μολύβια

make-pencilΕνθουσιάζομαι όταν βρίσκω οδηγίες για πράγματα που μπορώ να φτιάξω μόνη μου αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσα. Ειδικά όταν με τόσο απλά υλικά, όπως μύτες μολυβιού και χαρτί μπορώ να φτιάξω τα δικά μου μολύβια! Προσκυνώ λοιπόν την Kimanh από το scissorspaperwok.com για την υπέροχη ιδέα.

Όχι μόνο είναι αναλυτικότατες οι οδηγίες, αλλά θα βρεις και video how-to.

Και πριν μας ρωτήσεις, η mod podge είναι κόλλα decoupage, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κόλλα decoupage για το συγκεκριμένο project ή αραιωμένη ατλακόλ ενώ μύτες για μολύβια θα βρεις σε βιβλιοπωλεία.

make-pencil-2

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

5 σχόλια στο άρθρο “Φτιάξε τα δικά σου μολύβια”

  1. [quote name=”Stavroula”]Πολύ ενδιαφέρον, αλλά οι μύτες μολυβιών δεν κοστίζουν περισσότερο από ίσο αριθμό κοινών μολυβιών?[/quote]

    Εξαρτάται πώς το βλέπεις: θέλεις να γλιτώσεις 0,10 ευρώ ή να φτιάξεις κάτι πρωτότυπο με τα χέρια σου;

  2. Πολύ ενδιαφέρον, αλλά οι μύτες μολυβιών δεν κοστίζουν περισσότερο από ίσο αριθμό κοινών μολυβιών?

  3. [quote name=”ERI”]μιλάμε για ότι χαρτί να ΄ναι;[/quote]
    ναι, ότι χαρτί να’ναι, αλλά καταλαβαίνεις όσο πιο λεπτό τόσο πιο εύκολα τυλίγεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *