Φτιάξε ενυδατική μάσκα προσώπου

orange-maskΣίγουρα έχεις ακούσει διάφορα μυστικά ομορφιάς που περιέχουν μόνο φυσικά προϊόντα και κάνουν καλό στο δέρμα. Η Jaclyn από το foodpluswords.com μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή για ενυδατική μάσκα προσώπου από πορτοκάλι, η οποία περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακά συστατικά.

orange-mask-1

 

Παραπάνω βλέπεις την λίστα των υλικών, τα συνδυάζεις όλα μαζί και η μάσκα σου είναι έτοιμη. Την αφήνεις 15-30 λεπτά στο πρόσωπο και ξεβγάζεις με χλιαρό νερό. Μιας και δεν περιέχει συντηρητικά μπορείς να την φυλάξεις στο ψυγείο 1 εβδομάδα μόνο.

Ξεραμένη πορτοκαλόφλουδα μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου, ξύσε τον φλοιό του πορτοκαλιού με τον τρίφτη και άφησε τον να μαραθεί για 4-5 μέρες.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

6 σχόλια στο άρθρο “Φτιάξε ενυδατική μάσκα προσώπου”

  1. [quote name=”Ευδοκία Τσιλιγκιρίδου”][quote name=”Βάλια Μπινίκου”][quote name=”Ευδοκία Τσιλιγκιρίδου”]ποιό γιαούρτι είναι κατάλληλο;[/quote]
    οποιοδήποτε – όχι light – Ελληνικού τύπου γιαούρτι (έτσι λέει το άρθρο)[/quote]
    στραγγιστό ή το άλλο με την πέτσα :)[/quote]
    χαχα, μάλλον χωρίς πέτσα!

  2. [quote name=”Βάλια Μπινίκου”][quote name=”Ευδοκία Τσιλιγκιρίδου”]ποιό γιαούρτι είναι κατάλληλο;[/quote]
    οποιοδήποτε – όχι light – Ελληνικού τύπου γιαούρτι (έτσι λέει το άρθρο)[/quote]
    στραγγιστό ή το άλλο με την πέτσα 🙂

  3. [quote name=”Ευδοκία Τσιλιγκιρίδου”]ποιό γιαούρτι είναι κατάλληλο;[/quote]
    οποιοδήποτε – όχι light – Ελληνικού τύπου γιαούρτι (έτσι λέει το άρθρο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *