Δαντέλα από γλάσο σε μπισκότα

Έχω δει αυτά τα δαντελο-μπισκότα να κυκλοφορούν καιρό τώρα στο internet και πάντα νόμιζα ότι είναι πολύ δύσκολα να γίνουν αλλά τελικά όχι τόσο. Να΄ναι καλά η sweetsugarbelle.com η οποία ανέβασε φωτογραφικό βήμα βήμα project για το πως μπορείς να τα φτιάξεις και εσύ στο σπίτι.

Κόψε ένα κομμάτι χαρτί για να έχεις έναν ευλύγιστο χάρακα. Μπορείς να σημειώσεις πάνω στο χαρτί ίσες αποστάσεις ή να χρησιμοποιήσεις ένα χαρτί από τετράδιο που θα έχει ήδη γραμμές. Βάλε τον χαρτο-χάρακα πάνω στο μπισκότο και με μια πινέζα σημείωσε τις αρχικές κουκίδες.

Βάλε γλάσο στις αρχικές κουκίδες και άρχισε να επεκτείνεσαι. Θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες για το κάθε βήμα στο πρωτότυπο άρθρο.

Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο μέχρι να γεμίσεις το μπισκότο σου με δαντέλα.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Δαντέλα από γλάσο σε μπισκότα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *