Κοσμήματα από πλαστικά μπουκάλια

Κάπου μπορεί να τα έχει πάρει το μάτι σου αυτά τα όμορφα κοσμήματα που μοιάζουν να έχουν γίνει από αιθέριο πλαστικό. Ε, λοιπόν είναι φτιαγμένα από πλαστικά μπουκάλια και η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Τρέχα στην ανακύκλωση και σώσε όσα μπουκάλια μπορείς!

Διαβάζουμε ότι πολλοί δημιουργοί χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική για τα κοσμήματά τους, μεταξύ αυτών και η Gulnur Ozdaglar. Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από δικές της δημιουργίες και αν μπεις στο site της θα βρεις ένα σωρό ακόμη.

plastic-jewellery-1

Εμείς βρήκαμε ένα video με οδηγίες για το μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου. Θα χρειαστείς ένα πλαστικό μπουκάλι, φλόγα (κεριού ή αναπτήρα) και χρόνο. Μην ξεχνάς να έχεις ανοιχτό παράθυρο για να αερίζεται ο χώρος. Καλά λιωσίματα!

Κράτα το

Κράτα το

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

9 σχόλια στο άρθρο “Κοσμήματα από πλαστικά μπουκάλια”

  1. Καλή τεχνική αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά της Τουρκάλας σχεδιάστριας !!! Επίσης οι λεκέδες απο το κάψιμο στις άκρες δεν έφυγε με νερό (φυσικά!!!) και φαίνεται άσχημο στο μάτι….

  2. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η τεχνική!!!!!!!!!!!! Έχω κάνει πολλές μικρές τέτοιου είδους, μου αρέσει να τις φτιάχνω, είναι τόσο δημιουργικές!

  3. ειναι πολυ ομορφα και πιστευω οτι δεν ειναι κατι δυσκολο ετσι πιστευω 😛 [/b] [/i] [/u]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *