Υφασμάτινος φιόγκος

fabric-bowΈχεις βρει τι δώρα θα κάνεις σε όλους τους αγαπημένους σου αλλά υπάρχει ακόμη κάτι που δεν έχεις σκεφτεί… Την συσκευασία δώρου! Ευτυχώς η Heather του whipperberry.com το σκέφτηκε πριν από εμάς και μοιράζεται μαζί μας οδηγίες για έναν χαριτωμένο υφασμάτινο φιόγκο.

Θα χρειαστείς βλιζελίνη (θερμοκολλητικό) ώστε να κολλήσεις 2 όμορφα υφάσματα πλάτη με πλάτη. Κόψε 3 λωρίδες 26×2,5εκ., 3 λωρίδες 23×2,5εκ., 3 λωρίδες 20×2,5εκ. και 1 λωρίδα 15×2,5εκ.

Δίπλωσε τις λωρίδες σαν να φτιάχνεις τον αριθμό 8 και στερέωσε με συραπτικό. Βάλε την μια λωρίδα πάνω στην άλλη – ξεκινόντας από τις μεγάλες και φτάνοντας στις μικρές – ώστε η πάνω να καλύπτει το κενό της κάτω. Την τελευταία λωρίδα θα την κάνεις ένα κυκλάκι και θα την στερεώσεις πάνω από όλες.

fabric-bow1

Μπορείς να κολλήσεις και ένα αξεσουάρ καρφίτσας από πίσω ώστε ο παραλήπτης του δώρου να μπορεί να τον φορέσει!

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα, έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα και περιμένουν και την κόρη! Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υφασμάτινος φιόγκος”

Απάντηση