Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της τελευταίας στιγμής

Εάν είσαι κι εσύ (όπως κι εμείς) άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, τότε θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αυτό το video που βρήκαμε από την Meg Allan Cole του Threadbangers με ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 33 ιδέες για χριστουγεννιάτικη χειροποίητη (εννοείται) διακόσμηση της τελευταίας στιγμής. Δες το video και διάλεξε τι θα φτιάξεις. Μέχρι αύριο το βράδυ προλαβαίνεις!

Κι επειδή η Meg ωραία τα λέει, αλλά τα λέει και γρήγορα μπορείς να μπεις στη σελίδα του video στο YouTube και να δεις στην περιγραφή και όοοολα τα links από τα μέρη που θα βρεις ανεβασμένες οδηγίες για να φτιάξεις και τις 33 ιδέες του video. (Προσοχή, θα πρέπει να πατήσεις Read More για να τα δεις)

Τέλος, η Meg έχει φτιάξει και διάφορα δικά της videos με ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και όχι μόνο. Μπορείς να τα δεις στο γιορτινό της playlist στο YouTube!

Καλή διασκέδαση και καλό crafting της τελευταίας στιγμής!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της τελευταίας στιγμής”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *