Χειροποίητη χάρτινη τσαντούλα

gift_bagΚαι αφού θα έχεις μπει σε όλο αυτόν τον κόπο για να φτιάξεις τα γιορτινά δώρα για τους αγαπημένους σου, δεν θα είναι πολύ κρίμα να τους τα προσφέρεις μέσα σε αγοραστό αμπαλάζ; Οι ιδέες για το πως μπορείς να τυλίξεις ένα δώρο είναι άπειρες. Καμμιά φορά όμως το απλό είναι και το πιο όμορφο. Εμείς βρήκαμε ένα tutorial από το Hello Sandwich για να φτιάξεις μόνος σου τις χάρτινες σακουλίτσες για τα δώρα σου.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τις τσαντούλες σου είναι:

– Χαρτί περιτυλίγματος ή όποιο άλλο χαρτί σου αρέσει (μάλιστα μπορείς να ανακυκλώσεις και τα χαρτιά από τα δικά σου δώρα με αυτόν τον τρόπο)
– Αυτοκόλλητο τύπου σελοτέιπ (πλέον υπάρχουν στην αγορά και αυτοκόλλητα με διάφορα σχεδιάκια για να διαλέξεις – ψάξε για washi tape)
– Χάρτινα χερούλια (επειδή δεν θα τα βρεις στην Ελλάδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χερούλια από άλλες σακούλες που έχεις στο σπίτι… γιούπι! Κι άλλη ανακύκλωση!)
– Ψαλίδι
– Διάφορα διακοσμητικά της επιλογής σου

Βρες μια καθαρή επιφάνεια για να δουλέψεις και ξεκίνα! Δες πρώτα με προσοχή τις φωτογραφίες βήμα βήμα του Hello Sandwich και άρχισε να διπλώνεις. Το μόνο που θα χρειαστεί να υπολογίσεις είναι οτι όσο μεγάλη θέλεις να είναι η σακούλα σου, θα χρειαστείς το διπλάσιο περίπου χαρτί.
pb01Διπλώνεις, κολλάς και έτοιμη η σακούλα σου! Μην ξεχάσεις να βάλεις και διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά μέρες που είναι…

Περιττό να πούμε οτι εάν το δώρο που σκοπεύεις να προσφέρεις ζυγίζει αρκετά, καλύτερα να μην προτιμήσεις αυτόν τον τρόπο αμπαλάζ!

Καλές γιορτές!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *