Φωτάκια από βελονάκι

xmas_crochet_lights_introΕάν θέλεις να φτιάξεις τα πιο πρωτότυπα γιορτινά φωτάκια και αγαπάς και το βελονάκι, τότε αυτό το project είναι φτιαγμένο για σένα. Το βρήκαμε στο Ravelry.com και είναι δωρεάν για όλους να το κατεβάσουν και να το φτιάξουν. Μάλιστα διάφοροι χρήστες το δοκίμασαν και έχουν ανεβάσει τις φωτογραφίες τους. Τι λες να δοκιμάσεις κι εσύ να φτιάξεις τα δικά σου φωτάκια από βελονάκι;

Το πολύ ωραίο με αυτό το project είναι οτι μπορείς να φτιάξεις όσα φωτάκια έχεις όρεξη, σε διαφορετικά χρώματα και στη συνέχεια να τα ενώσεις σε μια γιρλάντα που μπορεί να διακοσμήσει το σπίτι σου για τις ημέρες των γιορτών και όχι μόνο. Άσε που τα φωτάκια αυτά είναι και χαρακτηριστικά του ποιός είσαι… φωνάζουν από μακριά οτι αγαπάς το πλέξιμο με το βελονάκι.

Μπες στο Ravelry.com φτιάξε τον λογαριασμό σου εάν δεν έχεις ήδη και στη συνέχεια κατέβασε το δωρεάν πατρόν στον υπολογιστή σου σε μορφή pdf.xmas_crochet_lights2

Ρίξε και μια ματιά στις φωτογραφίες των άλλων χρηστών για να εμπνευστείς για τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις για τα λαμπάκια σου.

Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις τη δική σου φωτογραφία με τα λαμπάκια στο ftiaxto community!

Καλές γιορτές!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!